Adio, par lung.

Oana Zavoranu a decis ca este timpul pentru o schimbare de look. Vedeta a renuntat la parul lung pentru o tunsoare lejera, de vara.

Asa arata Oana Zavoranu inainte

Fosta sotie a lui Pepe a mers la stilistul sau preferat, care a ajutat-o sa isi gaseasca coafura care i se potriveste cel mai bine. Mandra de ce a iesit, Oana a postat deja pe contul oficial de Facebook o fotografie.

"Plec acum de la Alina mea care imi face parul ca nimeni altcineva" - spune Oana in descrierea imaginii.

Asa arata Oana Zavoranu acum

Oana Zavoranu era pregatita sa mearga la o emisiune tv. Pentru aceasta aparitie, fosta prezentatoare a ales sa poarte o tinuta all white - pana si ochelarii de soare au fost accesorizati cu vestimentatia.

Luna trecuta, Oana Zavoranu a a fost prinsa in flagrant cu 10.000 de euro luati de la Marek Valcu, medic estetician care i-a pus silicoane pentru prima data.

Fosta sotie a lui Pepe si-a santajat fostul medic ca va vorbi public si va dezvalui detalii compromitatoare despre el.

Potrivit Mediafax, Oana a fost la Politia Sectorului 3, unde a dat declaratii. Aceasta a fost surprinsa iesind din sectia de politie in jurul orei 23:15. Oana era insotita de avocatul personal si nu a acceptat sa vorbeasca despre ce s-a intamplat. Fosta vedeta de televiziune s-a rezumat la a ii avertiza pe jurnalisti ca „ii strica silicoanele.”

Medicul Marek Valcu a marturisit ca a fost santajat de Zavoranu. Se pare ca bruneta i-a trimis doctorului mai multe mesaje, in care il ameninta ca va dezvalui presei informatii compromitatoare despre el daca nu ii ofera 10.000 de euro.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: