Setari Cookie-uri

Foto: Ea este cel mai sexy top model! Uite cum arata corpul ei fara Photoshop.

Cel mai sexy ingeras Victoria's Secret.

Candice Swanepoel este cel mai sexy fotomodel. Frumoasa blonda a postat recent pe contul personal de Instagram o fotografie cu ea realizata in timpul sedintei foto pentru noile costume de baie Victoria's Secret. Fara Photoshop - Candice arata impecabil.

Are cineva ceva sa ii reproseze?

Angel Candices a purtat un costum de baie deux pieces, cu imprimeuri pastel. In ceea ce priveste machiajul si coafura, s-a mers pe ceva natural ca si pana acum - un machiaj extrem de simplu, cu accent pe zona ochilor si o coafura lejera, pentru plaja.

Candice Swanepoel a fost aleasa sa poarte anul trecut sutienul special Victoria's Secret. Vedeta a pasit in luna decembrie pe podiumul VS purtand piesa de colectie in valoare de 10 milioane de dolari.

Top modelul, in varsta de numai 23 de ani, a purtat Royal Fantasy Bra and Belt realizat in exclusivitate de catre Mouawad. Sutienul a fost decorat cu peste 4.200 de pietre pretioase din intreaga lume, inclusiv rubine, diamante si safire galbene. Realizat din aur de 18 carate, Fantasy Royal a avut si un rubin urias, in valoare de 52 de carate.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.