Setari Cookie-uri

Foto: Oana Roman, la mare. Cum arata corpul ei la 5 luni de la nastere?

Adevarata silueta a Oanei Roman.

Momentul adevarului - cum arata Oana Roman la 5 luni de la nastere?

Transformare sau nu? Proaspata mamica a postat pe contul oficial de Facebook o fotografie din luna de miere. Vedeta si sotul sau s-au relaxat cateva zile in Santorini:

"Salutari din Santorini! Am avut o saptamana superba, am vazut locuri minunate si ne am simtit extraordinar!" - scrie Oana Roman in descrierea imaginii.

Imbracata intr-o rochie maxi, Oana incearca sa isi ascunda kilogramele.

Oana Roman se lauda recent ca a reusit sa scape de 20 de kilograme in numai trei luni. Vedeta a declarat pentru ziarul Click ca a dat usor jos kilogramele acumulate in timpul sarcinii... insa problemele de sanatate au facut-o sa piarda in greutate.

Oana a spus ca se simte mult mai bine acum si ca isi reia activitatile zilnice. Aceasta a marturisit ca nu doar operatiile au ajutat-o sa slabeasca, ci si adoptarea unui stil de viata mult mai sanatos:

Citește și:

"Ma simt mult, mult mai bine. Recuperarea e reusita. Am slabit aproape 20 de kg, in urma operatiilor si zilelor petrecute in spital. Mi-am schimbat si stilul de viata de cand e cea mica, mesele sunt mult mai regulate. Fizic ma simt mult mai bine. Operatia este OK, s-a inchis, deci pot spune ca totul este bine.." - a spus Oana Roman pentru emisiunea Click tv.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.