Adio, roscat. Este timpul pentru un look de vara.

Asa arata Carmen inainte

Carmen Bruma a renuntat la parul ei rosu ca focul pentru un blond cald. Vedeta a postat recent pe contul oficial de Facebook mai multe fotografii in care apare cu o alta nuanta la par.

In prima imagine, proaspata mamica este imbracata intr-o rochita eleganta, accesorizata cu pantofi nude, in timp ce a doua poza o surprinde pe Carmen intr-un outfit usor casual: pantaloni rosii, tricou lejer si sandale cu platforma.

Va place cum ii sta cu parul blond?

Cel mai simplu mod de a scapa de kilogramele acumulate in timpul sarcinii: iesi cu copilul in parc. Nu, nu la plimbare, ci la alergat.

Carmen Bruma a inceput deja exercitiile fizice si este hotarata sa revina la formele de dinainte de sarcina. Vedeta a postat pe contul oficial de Facebook o imagine cu ea si bebelusul. In timp ce micutul sta in carucior si se relaxeaza, mami (echipata corespunzator) isi face incalzirea pentru turul de parc.

"Mai nou, caruciorul este accesoriul meu de fitness preferat" - scrie Carmen in descrierea imaginii. Iubita lui Mircea Badea arata incredibil - parca nici nu a fost insarcinata.

foto interior si prima pagina: Facebook

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: