Face ce face si tot ajunge in atentia noastra.

Monica Gabor urca treptat pe scara celebritatii. Vedeta este acum in scandal cu presa din Marea Britanie, dupa ce publicatia Dailymail a realizat un material despre ea, informeaza Cancan.

Jurnalistii Dailymail scriu despre cum Moni a noastra a refuzat sa adopte un baietel de trei ani din simplul motiv ca micutul nu s-a putut adapta.

Se pare ca in urma cu cativa ani, cand inca era casatorita cu Irinel Columbeanu si locuia la Izvorani, Monica a incercat sa adopte un copil, insa l-a dus inapoi la orfelinat dupa doar o singura noapte. Motivul este incredibil - vedeta nu a suportat plansul micutului si a decis ca este mai bine sa ramana doar cu un singur copil, Irina (fetita ei).

Asociatia de la care Monica a incercat sa adopte este condusa de omul de afaceri Stefan Cristofor si fiica lui, Mihaela. Cei doi au acceptat sa ofere o declaratie pentru Dailymail cu privire la acest incident:

"Monica a vrut sa petreaca un weekend cu baietelul pe care voia s ail adopte, dar el nu s-a putut adapta. Seara, cand l-a dus la culcare, acesta a inceput sa planga si nu a putut dormi. A doua zi l-a adus inapoi la orfelinat. Apoi, toata adoptia a fost oprita dintr-o data, pentru ca pur si simplu nu l-a mai vrut sub nicio forma”, a declarat Mihaela, informeaza Cancan.

foto interior si prima pagina: Facebook

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: