Setari Cookie-uri

Foto: Carmen Bruma, TOPLESS la mare! "Esti extraordinara" - ii spun fanii

Carmen Bruma, sexy la malul marii.

Carmen Bruma a fost pentru cateva zile la mare - proaspata mamica a avut ce arata.

Si pentru ca arata incredibil, aceasta adora sa se laude cu silueta ei perfecta. Carmen a postat recent pe contul oficial de Facebook o fotografie cu ea in timp ce se indrepta spre mare.

Partenera lui Mircea Badea a purtat un slip gri, destul de decupat si (tineti-va bine!) a renuntat la sutien pentru un bronz uniform.

In ceea ce priveste coafura, Carmen a ales un look natural - si-a lasat parul liber si a adaugat cateva extensii pentru un plus de volum.

Carmen Bruma si-a revenit miraculos dupa nastere. In doar cateva zile de la nastere, fosta prezentatoare tv posta poze cu ea in tinute mulate sau chiar cu abdomenul la vedere - pentru a demonstra ca burtica ei a revenit la forma normala.

Carmen se antreneaza tot timpul si are mare grija ce alimente consuma. Vedeta face exercitii prin parc, caruciorul devenind accesoriul ei de fitness preferat.

Citește și:

Cum a reusit sa revina la silueta de dinainte de nastere. Pentru toate femeile curioase, Carmen a scris un post in care a vorbit strict despre regulile ei pentru revenirea in forma dupa nastere:

"1. Am facut miscare de 5-6 ori pe saptamana din a 6 a zi dupa nastere. Nu am mers la sala, m-am antrenat in parc sau acasa ( antrenamentele sunt de tipul celor din programul meu 3 S -Sanatoasa Supla Satula)
2. Nu am purtat niciun fel de centura
3. Nu am facut niciun fel de tratament la vreun salon sofisticat
4. Am mancat in mod constant ( aproape zilnic) carne, iaurt, oua, salata, peste, avocado, seminte ( canepa, susan, chia, dovleac) , caise, pepene galben, cirese, ciuperci, quinoa repartizate in 3 mese pe zi si 1-2 gustari
" - spune Carmen Bruma.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.