Setari Cookie-uri

Foto: Nicoleta Luciu, deformata! Cum a ajuns sa arate la corp?

Adevarul despre silueta Nicoletei Luciu.

Cum arata Nicoleta Luciu la corp, fara Photoshop?

Vedeta a postat recent pe contul oficial de Facebook urmatoarea poza:

Poza pare sa fie realizata in timpul vacantei petrecute in Croatia - insa eu tind sa cred ca este o poza mai veche deoarece aici nu pare sa fi luat niciun gram in greutate (asa cum chiar ea spune pe la toate emisiunile tv).

Silicoanele de un kilogram aproape ca ii ies prin lateral; nu doar ca sunt incredibil de mari, acestea au si un aspect inestetic, deformandu-i corpul. A ajuns sa arate precum un trapez: sani uriasi, talie normala si picioare subtiri. Sa nu mai luam in calcul si durerile de spate pe care sigur le are.

Nicoleta Luciu este una dintre divele care nu fac nimic si continua sa fie in atentia presei din Romania. Cele mai interesante subiecte cu ea sunt despre cum NU reuseste sa slabeasca. Recent, aceasta spunea ca se infometeaza pentru a arata bine (cine a spus ca arata bine?)... si ca se gandeste sa isi faca operatie pentru a isi micsora stomacul.

Citește și:

De asemenea, lunile trecute Luciu promova pe pagina oficiala de Facebook produse care te ajuta sa arati ca un top model - cum poti face reclama la astfel de alimente, cand tu nu esti perfecta? Nu este asta lipsa de respect pentru femeile care te urmaresc?

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.