Setari Cookie-uri

Antonia are probleme cu sarcina

Antonia trece prin momente dificile.

De cand a aflat ca va fi mamica, Antonia pozeaza in cea mai fericita femeie de pe Glob. Se pare, insa, ca solista nu are parte de o sarcina usoara. Se simte slabita, are stari de greata si vomita des, iar mai nou pentru a-si proteja sarcina evita sa zboare cu avionul.

In iulie, Antonia (25 de ani) si Alex Velea (30 de ani) au uimit o tara intreaga dupa ce au anuntat ca vor deveni parinti. Acum, sarcina ii schimba vedetei incet-incet stilul de viata. Pana deunazi plina de viata, cantareata insarcinata in aproape patru luni se simte acum slabita si se lupta zi de zi cu simptomele sarcinii.

Potrivit unor surse din anturajul cantaretei, aceasta are stari de greata, vomita des si nu mai poate suporta mersul cu masina sau cu avionul.

Tocmai de aceea a inceput sa spuna pas zborurilor peste hotare, chiar daca sunt in interes de serviciu. In curand va fi nevoita sa renunte si la concerte, tinand cont ca efortul pe care il face pe scena e contraindicat de medici si i-ar putea pune sarcina in pericol.

Citește și:

Mai multe detalii pe Click.ro

foto interior si prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.