Angelina Jolie s-a luptat cu anorexia si a avut tendinte de automutilare in perioada adolescentei, potrivit unor declaratii facute de o prietena a regretatei mame a actritei americane, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Cis Rundle, o prietena de-a mamei actritei, Marcheline Bertrand, a vorbit pentru RadarOnline despre copilaria Angelinei Jolie.

Rundle sustine ca a dus-o pe Angelina Jolie la spital, in timpul "perioadei anorexice" din adolescenta, dupa ce mama actritei "s-a speriat ca aceasta nu manca". De asemenea, Cis Rundle spune ca Angelina Jolie nu s-a confruntat numai cu anorexia, ci avea si tendinta de a se automutila, copil fiind.

"Ii placea acea mica durere", a spus Rundle, dupa ce a povestit cum Jolie obisnuia sa-si puna degetele in ceara incinsa de la lumanari. Rundle mai spune ca a fost cea mai buna prietena a lui Marcheline, mama actritei, si a fost rugata sa aiba grija de Jolie, din 1970, cand aceasta avea doar trei ani. De asemenea, aceasta a spus ca Angelina Jolie nu a fost foarte placuta de ceilalti tineri din jurul ei in timpul adolescentei.

"Radeau de ea din cauza buzelor ei, iar fetele erau rele cu ea. Ea are umerii lati si picioare lungi, se misca ca o gazela", a declarat aceasta.

Totodata, Rundle sustine ca stie povestea din spatele sarutului dintre Jolie si fratele sau James Haven, pe covorul rosu de la gala Oscar din 2001.

"Ziua in care l-a sarutat pe Jamie, la Oscar, a fost cea in care Marcheline a inceput tratamentul anticancer. Au parasit spitalul impreuna si s-au pregatit impreuna", a spus aceasta. "Nimeni nu a stiu ca ei au petrecut ziua la spital. A fost un fel de: «Uite unde suntem acum». Dar lumea a vazut ceva incestuos. Trebuia sa fie «Suntem aici». Ei se aveau doar unul pe celalalt. Aveau o relatie stransa unul cu celalalt si cu mama lor", a completat Rundle.

Marcheline Bertrand, mama actritei Angelina Jolie, a murit din cauza unui cancer ovarian, in ianuarie 2007, la varsta de 56 de ani

sursa foto interior si prima pagina:Guliver/ Splash News

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: