Kim Kardsahian a fost victima unei farse proaste.

Vedeta, mama ei (Kris Jenner) si Kanye West au ajuns cu masina la show-ul Balmain de la Paris Fashion Week; Imediat ce a coborat din masina, Kim a fost impinsa si aproape pusa jos de Vitalii Sediuk, un fost jurnalist care acum face tot felul de farse proaste vedetelor.

Sediuk a incercat sa dea cu ea jos, insa Kim a tipat si imediat au intervenit bodyguarzii, care l-au pus la pamant pe barbat.

Clipul a fost postat in cursul zilei de ieri si deja are aproape jumatate de milion de vizualizari, devenind viral pe Youtube.

Vitalii Sediuk incearca sa devina cunoscut in lumea modei - acesta isi doreste cu disperare sa ajunga sa prezinte ca model pentru marile case de moda. Fostul jurnalist este cunoscut in lumea mondena pentru "farsele" pe care le face; in urma cu cateva luni, acesta i-a dat un pumn lui Brad Pitt, cand actorul se afla pe covorul rosu, la premiera filmului Maleficent.

Brad Pitt si Angelina Jolie au declarat imediat dupa incident ca nu vor sa depuna plangere impotriva lui Vitalii Sediuk.

foto prima pagina: captura Youtube

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: