Nu mai are voie sa poarte rochii plisate sau fuste "prea scurte". Potrivit ziarelor internationale, Kate Middleton se imbraca dupa gustul Reginei.

Se pare ca ducesa de Cambridge a fost nevoita sa adopte un "stil de matroana". Este important ca hainele sa transmita statutul de sotie a unui mostenitor la tron. Noul stilist al lui Kate este Natasha Archer, care o ajuta sa isi pregateasca garderoba pentru aparitiile publice.

Kate si William sunt in vizita oficiala la New York. Ducesa a vizitat luni dimineata, la Harlem, celebrul cartier afro-american de la New York, un centru dedicat copiilor - Northside Center for Child Development, informeaza Mediafax.

Purtand un mantou negru elegant de la Goat, o marca britanica, ducesa de Cambridge a urmarit timp de o ora un atelier de lucru manual in compania lui Chirlane McCray, sotia primarului din New York Bill de Blasio.

Insarcinata in cinci luni, ducesa a fost primita cu aplauze de cateva zeci de persoane care au infruntat frigul pentru a o vedea si a-i spune - asa cum arata o pancarta - ca o "iubesc pe Kate".

Tanara le-a salutat si a acceptat un buchet de flori de la un copil.

O ambulanta o urmeaza pe tanara pe parcursul intregii vizite oficiale, ca masura de precautie in legatura cu sarcina.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: