Este pur si simplu incredibil: Kim Kardashian a tinut o "dieta" care a ajutat-o sa dea jos mai bine de 10 kilograme. Cum a reusit? Este mai simplu decat credeti. Nu, nu s-a infometat si nici nu a mancat numai buruieni.... doar a facut o fotografie cu ea in fata oglinzii, poza pe care a trimis-o mai departe baietilor de la PHOTOSHOP - acestia s-au ocupat de aceasta in doar cateva ore.

Rezultatul aparut pe net - Kim Kardashian mai slaba cu 10 kilograme.

Recent, Kim a fost fotografiata de paparazzi in timp ce se afla cu alte doua surori ale sale la restaurant. Vedeta a purtat o tinuta clasica KK, si anume o fusta extrem de mulata, care ajunge pana peste genunchi si un crop top cu guler.

Asa arata Kim Kardashian in realitate

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

La numai o zi dupa acest eveniment, sotia lui Kany West a postat si ea o imagine "personala". Poza este realizata in garderoba, in timp ce incerca mai multe tinute pentru o simpla iesire in oras. Langa ea, se poate vedea micuta North West, care este fermecata de toate minunatiile pe care le detine mama sa.

Bineinteles ca acum este mult mai slaba. De unde au aparut acele patratele de pe abdomen si unde au disparut soldurile mari doar Kimmie stie.

foto: Instagram

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: