Kate Middleton va naste o mica printesa - surse din interiorul palatului au anuntat ca ducele si ducesa de Cambridge sunt nerabdatori deoarece vor avea o fetita.

"Kate si William au mers la un control de rutina in saptamana 21 de sarcina. Ei au aflat ca vor avea o fetita. De atunci, toata lumea se intreaba ce nume ii vor pune micutei." - a declarat o sursa pentru revista OK.

"Chiar daca cei doi au vrut sa aleaga un nume traditional, Elizabeth sau Mary, sau ceva care sa aiba o insemnatate pentru ei. Asa ca au ales Diana." - a adaugat sursa.

In ciuda relatiei destul de complicate dintre Diana, Regina Elisabeta a II a si Printul Charles, William a avut o legatura foarte puternica si apropiata cu mama sa. El nu a vazut-o niciodata ca pe o persoana regala, ci doar ca pe mama sa; copilaria lui a fost una foarte fericita si asta tot datorita mamei sale.

Kate a fost cea care a venit cu ideea ca micuta printesa sa primeasca numele Diana; ea a considerat ca munca de caritate facuta de Printesa Diana trebuie sa "traiasca" in continuare:

"Ei au hotarat ca, indiferent de ce vor spune ceilalti, isi vor numi fetita dupa bunica ei." - a incheiat sursa.

sursa imagini interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: