Setari Cookie-uri

Adevarata fata a lui Brad Pitt. Angelina Jolie s-a saturat!

Brad Pitt nu este nici pe departe barbatul perfect. Actorul este la un pas de a fi internat intr-o clinica.

Actrita Angelina Jolie i-a dat un ultimatum sotului ei, actorul si producatorul de film Brad Pitt, care are tendinta de a consuma prea mult alcool la evenimentele la care participa, cerandu-i fie sa se maturizeze, fie sa se interneze intr-o clinica de dezalcoolizare, potrivit presei internationale, informeaza Mediafax.

Angelina Jolie este mama a sase copii, o actrita care are succes in mod regulat in box office-ul mondial si isi face timp, de asemenea, pentru a-si onora angajamentele in calitate de trimis special al Comandamentului pentru Refugiati al ONU, informeaza site-ul gala.fr. Vedeta americana isi asuma fara sa se planga acest program foarte aglomerat, dar este foarte afectata atunci cand afla despre excesele de conduita ale sotului ei, in varsta de 51 de ani, atunci cand acesta nu este alaturi de ea. Astfel, Angelina Jolie i-a dat un ultimatum sotului ei, care are tendinta sa exagereze - in privinta consumului de alcool - in timpul petrecerilor.

Citește și:

sursa foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

"Te maturizezi sau mergi intr-o clinica de dezalcoolizare?" - aceasta este intrebarea pe care Angelina Jolie i-a adresat-o barbatului cu care isi imparte viata de aproape 10 ani. Obosita sa "jongleze" intre filmari si angajamente umanitare, actrita americana s-ar fi suparat extrem de tare atunci cand a aflat ca Brad Pitt a petrecut inca o seara band alcool cu prietenii lui.

Potrivit tabloidului National Enquirer, incidentul s-ar fi produs in timpul Festivalului Sundance, ce a avut loc in statul american Utah, unde Brad Pitt a fost prezent pe 23 ianuarie, pentru a-si prezenta cel mai recent film pe care l-a produs, "True Story". Insotit de actorul James Franco, starul american ar fi consumat in acea seara cocktail dupa cocktail, s-ar fi imbatat si, apoi, ar fi pierdut 25.000 de dolari la un joc de poker.

Citește și:

Acest comportament nu a fost deloc pe placul actritei Angelina Jolie, care a decis sa intervina, pentru binele familiei sale, mai ales ca nunta ei cu Brad Pitt a avut loc abia in vara anului trecut.

"I-a cerut sa inceapa sa se comporte ca un tata responsabil care are sase copii sau sa plece sa se interneze intr-o clinica de dezalcoolizare", a declarat un prieten al cuplului. "S-a saturat ca ea sa isi riste viata, luptand ca lumea sa devina un loc mai bun, in timp ce Brad merge la petreceri si se comporta ca un student", a adaugat aceeasi sursa.

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.