comunicat de presa:

Adelina Pestritu a adoptat cea mai indrazneata schimbare de look cu ajutorul hair stylistului Adrian Perjovschi. Tinand cont de trendul acestui an in care sunt favorizate mesele in culori foarte puternice, Adelina Pestritu s-a lasat pe mana specialistului.

"La fiecare schimbare de anotimp, simt nevoia unei reimprospatari a imaginii, iar cand vine vorba de o schimbare de look, ma las pe mana lui Adi. Am toata baza ca rezultatul final va fi unul wow", declara Adelina.

Insa vedeta a recunoscut ca nici nu a discutat inainte cu hair stylistul despre nuanta meselor care ii vor impodobi parul, asa ca rezultatul a fost o surpriza totala chiar si pentru ea. ”Suvitele vor fi foarte colorate” a fost indiciul oferit de Adrian Perjovschi, care a ales pentru Adelina extensii de culoarea verde electric. Vedeta a recunoscut ca se plictiseste repede de o coafura, asa incat este tot timpul dispusa sa asculte sfaturile hair stylistului si sa incerce cele mai noi tendinte.

"Varianta aleasa pentru aplicarea extensiilor este una care nu distruge parul, se aplica usor si pot fi asortate oricarei tinute", spune Adrian Perjovschi.

Toata lumea a putut vedea pas cu pas modul in care are loc o transformare radicala, sa asculte sfaturile specialistului si detalii despre viitoarea locatie Jovsky Studio din Corbeanca, dar si detalii din viata Adelinei, care a vorbit despre numarul de tatuaje pe care-l are – 14 – despre faptul ca vrea sa-si faca unul nou, dar si despre intentia de a avea un copil.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: