Setari Cookie-uri

Barfe si castigatori de la Eurovision 2010

Muzica live, interpreti din toata Europa, un adevarat spectacol de televiziune intr-un cuvant, Eurovision. Transmis inca din anul 1956, Eurovision este si acum unul dintre cele mai vizionate concursuri de pe continentul european.

Locul II – Turcia

Daca anul trecut, Turcia s-a clasat pe locul 4 datorita interpretarii si dansului exotic executat de senzuala Hadise, anul acesta turcii au incercat ceva inedit, trimitand la Oslo o trupa cu influente de rock si rap. Este vorba despre formatia maNga, cu melodia “We could be the same”, si nu au dat gres.

Tinerii interpreti au obtinut 170 de puncte, primind 8 puncte de la Albania, Ucraina si Olanda, 10 puncte de la Romania, Germania, Bosnia –Hertegovina, Bulgaria, Marea Britanie si Macedonia, iar 12 puncte au fost acordate de catre Croatia, Azerbaijan si Franta.






Locul III – Romania


Nu ca ar fi 'puiul ciorii', dar Paula si Ovi chiar au fost cei mai buni. In opinia noastra, reprezentatii Romaniei meritau aurul la Eurovision, clasandu-se calitativ mult la inaltime fara de Lena. Din pacate, nu noi am jurizat. In orice caz, le transmitem pe aceasta cale felicitari calduroase celor doi si le multumim ca ne-au facut sa ne simtim mandri ca suntem romani.



Paula Seling si Ovi au reusit performanta de a se clasa pe locul 3 in finala concursului (au obtinut 167 de puncte), interpretand fara cusur melodia “Playing with fire”. Spectacolul scenic facut de ei nu a fost unul foarte bun (doar efecte pirotehnice), insa au reusit sa impresioneze prin voce si talent.

Doar Moldova a acordat punctaj maxim (12 puncte) Romaniei, pe cand Portugalia, Norvegia, Suedia si Spania au dat 10 puncte, iar Irlanda, Danemarca, Cipru, Israel si Marea Britanie ne-au acordat 8 puncte.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.