Setari Cookie-uri

Barfe si castigatori de la Eurovision 2010

Muzica live, interpreti din toata Europa, un adevarat spectacol de televiziune intr-un cuvant, Eurovision. Transmis inca din anul 1956, Eurovision este si acum unul dintre cele mai vizionate concursuri de pe continentul european.

Locul 5 a fost o surpriza neasteptata. Acesta a fost castigat de frumoasa Safura, intrepreta din Azerbaijan, care era favorita publicului in anul acesta. Clipul s-a bucurat de o promovare uriasa, melodia gasindu-se in primele 3 locuri conform caselor de pariuri.

Coregrafia cu care solista s-a prezentat pe scena a fost facuta de JaQuel Knight, unul dintre cei mai buni coregrafi ai momentului. Acesta a castigat MTV Video Music Awards pentru dansul ritmatic al lui Beyonce din videoclipul “Single ladies”.





Locurile 6, 7 si 8

Tom Dice a reusit sa se claseze pe locul 6, cu piesa “Me and my guitar”. Melodia a fost una superba, iar reprezentantul Belgiei a stiut sa se faca remarcat doar prin voce si prin pasiunea lui, chitara.

Armenia a primit 141 de puncte, ajungand pe locul 7. Cantareata Eva Rivas a interpretat melodia “Apricot stone”, melodie compusa de Armen Martirosian (compozitorul primei melodii cu care Armenia a participat la Eurovision) si Karen Kavalerian.

Giorgios Akaios, reprezentantul Greciei, a reusit sa incinga atmosfera cu o melodie ritmata, cu influente grecesti si o coregrafie asemanatoare cu cea a Helenei Paparizou. Astfel, melodia “Opa” a reusit sa aduca Greciei locul 8, acumuland 140 de puncte.

Locurile 9 si 10

Sofia Nizharade a castigat locul 9 cu piesa “Shine”. Tanara (reprezentanta Georgiei in concurs), care a declarat ca mai intai a cantat, pentru ca mai apoi sa inceapa sa scoata primele cuvinte, a interpretat pe scena o balada superba.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.