Fiecare femeie isi doreste sa arate mereu bine, sa aiba un ten luminos sau un par plin de vitalitate. Silueta perfecta ramane insa una dintre preocuparile noastre constante. Indiferent de stilul vestimentar adoptat cu diverse ocazii sau de produsele cosmetice pe care alegem sa le folosim la un moment dat, grija pentru silueta este una permanenta, pe termen lung.

Silueta ta vorbeste despre tine. In zilele noastre, desi la nivel declarativ cei mai multi oameni spun ca pentru ei aspectul fizic al celor din jur nu este important sau cel putin nu conteaza la fel de mult ca diverse alte calitati, cu totii stim ca adevarul este undeva la mijloc. Un aspect fizic ingrijit, dar si o silueta potrivita devine astfel mai degraba o necesitate decat o dorinta de a arata bine, de a fi invidiata. Aspectul fizic transmite mesaje importante celor din jur despre noi.

Oare ne place sa facem deseori sport sau pentru noi weekend-urile inseamna doar lenevit in fata televizorului? Suntem persoane active si pline de vitalitate sau poate, dimportiva, cel mai distractiv lucru pe care il facem de obicei este sa mancam cel putin un castron de popcorn in timp ce ne uitam la filmele recomandate in ghidul TV? Daca alegi sa-ti controlezi greutatea si sa acorzi atentia cuvenita siluetei tale, toate aceste mesaje pe care cei din jur le vor recepta vor fi cu siguranta unele pozitive.

De asemenea, persoanele care arata bine sunt mult mai increzatoare in propriile forte, nu au foarte multe complexe, sunt mai sanatoase si mai energice, ceea ce le face mult mai atragatoare pentru cei din jur. Este bine stiut ca un stil de viata sanatos, o alimentatie corecta si implicit o silueta de invidiat te determina sa fii mult mai optimista.

Necesitatea de a arata bine devine si mai evidenta atunci cand plecam in vacante, mergem la shopping sau petrecem un sfarsit de saptamana in compania celor mici. Avem nevoie de multa energie si de un corp sanatos pentru a nu refuza aceste irezistibile placeri ale vietii. Ai grija asadar de silueta ta, invata sa ai o dieta echilibrata, sa faci sport si sa traiesti sanatos.Vei vedea ca astfel viata ta va fi presarata cu mult mai multe bucurii.

Un prim pas in conturarea siluetei tale este chiar micul dejun. Insa pentru femeia activa a zilelor noastre care isi imparte timpul intre birou si indatoririle casnice, timpul acordat pentru micul dejun – cea mai importanta masa a zilei, este de multe ori un lux.

Pregatirea micului dejun pentru copii si sot are mereu prioritate? Pleci de acasa in graba pentru ca stii ca te asteapta un trafic super-aglomerat? Esti mai tot timpul in calatorii de afaceri? Tuturor ni se intampla sa neglijam adeseori micul dejun, lucru care se reflecta asupra modului in care ne simtim, dar si asupra siluetei noastre. Pregatirea unui mic dejun cu cereale integrale dureaza insa foarte putin iar senzatia de satietate dureaza pana la pranz minimizand tentatia unor gustari intre mese. . Disociaza mesele si ai grija ca in fiecare zi ultima masa sa o iei cu cel putin 3 ore inainte de culcare. Daca ai timpul necesar cateva exercitii fizice ar fi binevenite.

Vei vedea ca rezultatele mult asteptate nu vor intarzia sa apara.

Foto: www.hepta.ro




  • Kudika

    Cabral, adevărul din spatele camerei de filmat: Jucăm bogăția,...

  • Maria Crisan

    Olivia Addams și ADI colaborează pentru prima dată și lansează 7...

  • Kudika

    Codin Maticiuc i-a dat mesaj fostului soț al iubitei sale, pentru...

  • Maria Crisan

    IRAIDA vrea să domine topurile muzicale - NTM (Nu te mint)

  • Kudika

    EMAA lansează prima piesă de pe un viitor album - Lyudi

  • Kudika

    (P)Silueta, prioritatea femeii secolului XXI