Setari Cookie-uri

Cum sa fii eco in martie!

Este primavara - anotimpul schimbarii, in care natura se transforma intr-o oaza de verdeata.

3. DEPOZITEAZA deseurile de ambalaje SEPARAT de gunoiul menajer!
4. DEPUNE deseurile colectate separate in containere galben, verde si albastru!


2. Reutilizeaza!
Nu sti ce sa le faci cadou celor dragi? Vrei sa le oferi ceva inedit si, in acelasi timp,trebuie sa te incadrezi in buget? Vrei sa iti petreci timpul liber intr-un mod cat mai atractiv fara a fi nevoita sa iesi din casa? Lasa-te condusa de creativitate si creeaza ceva unic pentru cei dragi – folosind chiar ambalajele pe care le ai in casa!

De exemplu, cutia de pantofi poate fi pictata si in ea pot fi depozitate lucruri dragi sau accesorii. De altfel, si punga de hartie de la cadou poate fi folosita pentru depozitare.

Sticlele de la bauturile alcoolice poti fi decorate (prin aplicare de sticla pisata, lipire scoici, bucati de sfoara, sau pot fi pictate) si transformate in adevarate obiecte de design.




Cutiile din carton de la parfumuri sau recipientele de la produsele cosmetice pot fi pictate, taiate si lipite pe o macheta de tine si copilul tau pentru a realiza orasul viselor voastre! Nu vei obtine doar lucruri unice si inedite, ci vei petrece momente memorabile!


Fiecare gest in luna martie este pentru noi, femeile si noi stim cel mai bine sa intoarcem aceste gesturi catre cei dragi sau catre natura!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.