Setari Cookie-uri

Buna! Ce faci?

"Buna! Ce faci? ", comedia romantica despre care publicatia americana "Variety" aprecia ca este "ca o gura de aer proaspat" in contextul productiilor romanesti mai degraba sumbre, intra in cinematografele din Romania din 4 martie.

"Buna! Ce faci? ", comedia romantica despre care publicatia americana "Variety" aprecia ca este "ca o gura de aer proaspat" in contextul productiilor romanesti mai degraba sumbre, intra in cinematografele din Romania din 4 martie.

Lungmetrajul de debut al lui Alexandru Maftei va avea premiera de gala pe 3 martie, la Cinema Patria din Capitala, in prezenta echipei. In prima saptamana, filmul va rula in salile din Bucuresti, Cluj, Iasi si Brasov, apoi isi va continua traseul in Craiova, Bacau, Timisoara, Constanta, Piatra-Neamt, Targu-Mures si Oradea

Inventiva, amuzanta si plina de tandrete, comedia romantica "Buna! Ce faci? " este povestea a doi soti care, dupa 20 de ani de casnicie, nu mai simt nici o atractie unul fata de celalalt. Fiecare dintre ei isi cauta iubirea in alta parte si, dupa cateva nopti de chat nebun, amandoi sunt convinsi ca si-au gasit amantul perfect pe net.

Atractia pentru iubitul virtual e tulburata de sentimentul de vinovatie, insa nici unul nu banuieste ca partenerul de care s-a indragostit pe Internet nu e deloc un necunoscut. Chiar daca este deosebit de libertin in propriile relatii sexuale, baiatul lor de 17 ani este mai mult decat intrigat cand descopera idila parintilor lui.

"Mi-am propus sa fac un film de dragoste. Un altfel de film romanesc. Pe care sa-ti faca placere sa-l vezi. O poveste universala frumoasa, filmata inedit si ritmat, jucata cu caldura si umor. Imi doream un film in care muzica sa fie foarte prezenta si speciala. Am vrut sa invoc putin magia cinematografului - atat de lipsita in ultima vreme pe la noi. Nu cred in filmul elitist si nici in cel comercial. Dar cred ca spectacolul cinematografic nu inseamna numai filmul de pe panza, ci si publicul din sala", spune regizorul Alexandru Maftei.

Muzica originala compusa de Dragos Alexandru acompaniaza jocul celor trei protagonisti: Ionel Mihailescu (Paraschiv din "Morometii"), Dana Voicu (actrita, Teatrul Inexistent) si Paul Diaconescu, student la actorie. In roluri secundare apar Ana Popescu, Adrian Paduraru, Antoaneta Cojocaru, Ioan Andrei Ionescu, Ioana Abur, Adriana Trandafir sau Sabina Iaschevici.

Scenariul ii apartine actritei si dramaturgului Lia Bugnar, iar imaginea este semnata de Radu Aldea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.