Setari Cookie-uri

Pe 8 martie, certificatul de casatorie iti face intrarea la Buna! Ce faci?

Pe 8 martie, echipa filmului "Buna! Ce faci? " le face un cadou tuturor doamnelor care doresc sa-si petreaca Ziua Femeii la cinema, savurand o comedie romantica.

Pe 8 martie, echipa filmului "Buna! Ce faci?" le face un cadou tuturor doamnelor care doresc sa-si petreaca Ziua Femeii la cinema, savurand o comedie romantica.

Spectatoarele care se prezinta la Cinema Patria din Bucuresti, la proiectia de la ora 20.00, cu certificatul de casatorie in mana, primesc bilet la pret redus, de 8 lei.

Pelicula a avut premiera de gala joi, 3 martie, la Cinema Patria, in prezenta a aproape 1000 de spectatori care au aplaudat minute in sir la final. De astazi, "Buna! Ce faci? " intra in cinematografele din toata tara.

Filmul lui Alexandru Maftei, o poveste despre dragoste, casnicie si rutina, este alegerea perfecta pentru seara de 8 martie.

Amuzanta si plina de tandrete, comedia romantica are ca protagonisti doi soti – el pianist, ea patroana a unei curatatorii de lux - care, dupa 20 de ani de casnicie, nu mai simt nici o atractie unul fata de celalalt. Fiecare isi cauta iubirea in alta parte si, dupa cateva nopti de chat, amandoi sunt convinsi ca si-au gasit perechea. Nici unul nu banuieste insa ca partenerul de care s-a indragostit pe Internet nu e deloc un necunoscut.

Martor la schimbarile din viata celor doi este fiul lor, Vladimir, un adolescent deosebit de libertin in propriile relatii sexuale, dar mai mult decat intrigat sa descopere ca si parintii lui au dorinte.

Povestea celor doi soti care s-au gasit tot unul pe celalalt pe Internet s-a intamplat in realitate, acum cativa ani. Stirea a fost inclusa de cotidianul italian "Corriere della Sera" printre "cele mai nastrusnice din 2005" si a fost preluata de "Dilema Veche" la inceputul lui 2006, unde regizorul Alexandru Maftei a si citit-o. Scenariul este semnat de Lia Bugnar, iar muzica originala este compusa de Dragos Alexandru.

Rolurile celor doi soti sunt interpretate de Ionel Mihailescu si Dana Voicu, iar cel al fiului intrigat de secretele parintilor lui - de Paul Diaconescu, student la actorie. In roluri secundare apar Ana Popescu, Adrian Paduraru, Antoaneta Cojocaru, Ioan Andrei Ionescu, Ioana Abur, Adriana Trandafir sau Sabina Iaschevici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.