Setari Cookie-uri

Din 4 mai, a XII-a editie Kilipirim

Pe 4 mai 2011, Kilipirim isi deschide din nou portile la Bucuresti, pentru cea de a XII-a editie a sa.

Timp de 5 zile, in perioada 4-8 mai, galeria Dalles va fi gazda celui mai mare targ de carte cu discount din Bucuresti, care aduce publicului peste 10.000 de titluri, din toate domeniile de interes: beletristica, hobby, stiinta, carte pentru copii, arta, arhitectura si design.

Editia din 2011 reuneste edituri importante din Romania, dar si edituri straine, prezente cu o gama extinsa de carte cu discount, incepand de la 10% pentru titlurile noi si pana la 70% pentru cele editate inainte de inceputul anului.

La Kilipirim veti gasi editii de colectie si titluri ale sezonului trecut, opere de valoare si autori de top in Europa, autori romani si enciclopedii, titluri care au cucerit cititori din toata lumea, precum Stieg Larsson, A.D. Miller sau Vladimir Nabokov si un program special de ateliere de creatie pentru adulti si copii.

Iubitorii de carte vor avea, de asemenea, ocazia, sa aleaga dintre cateva sute de titluri aflate in oferta speciala de pret, de 5 lei, 7 lei sau 10 lei.

Targul Kilipirim este deschis in perioada 4-8 mai 2011, cu un program zilnic de vizitare intre orele 10.00 si 20.00 si intrare libera.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.