Setari Cookie-uri

Noaptea Lunga a Filmelor Scurte

Noaptea Lunga a Filmelor Scurte a ajuns la a 3-a editie. Cu mai multa maturitate si un concept clar definit, evenimentul ShortsUP va aduce la Bucuresti cele mai premiate scurtmetraje ale anului.

Majoritatea filmelor vor fi proiectate in premiera absoluta in Romania: castigatoarele si nominalizatele la Oscar, Berlin, BAFTA, Venetia sau Clermont-Ferrand se vor alinia la start sambata, 18 iunie, la 20.00, la Muzeul National de Arta, Palatul Parlamentului.

Rezulta emotii tari in doze mici: in reprize de maximum 20 de minute, pe ecrane se vor inghesui nelinistea, dragostea, amuzamentul, depresia fara leac, fericirea fara seaman si multe alte stari care ii vor tine pe cinefili atenti de la 8 seara la 6 dimineata. Este singura noapte in care scurtmetrajele lumii au parte de aplauzele care le lipsesc tot anul.

Filmele-vedeta vor fi introduse de actori si personalitati, iar experienta ShortsUP va fi dublata de artele conexe filmului:
• Un concert live cu trupa Cuantune (jazz-funk), care va deschide evenimentul;
• O serie de proiectii spectaculoase pe cladire (mapping) semnate Videogram si Noper;
Expozitii de fotografie cu lucrari de Cosmin Bumbut, Cristian Crisbasan, Mihai Barbu si multi altii.

Biletele pot fi cumparate de pe www.eventim.ro (30 RON) sau de la intrare (35 RON). Evenimentul are loc in are liber si indoor, iar locurile sunt pe scaune.

Pentru mai multe informatii si imagini, accesati www.shortsup.ro.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.