Setari Cookie-uri

Cealalta fata a sexului

Cealalta fata a sexului este o lucrare scandalos de eleganta si salbatic de incorecta, o scriitura incomod de inteligenta care are o autoare libertina, cu vocatie de anarhista si, de ce nu, un pic depravata

Care sunt beneficiile felatiei? De ce exista femei – Tigroaicele Albe – care isi petrec viata practicand aceasta modalitate sexuala si o ridica la rang de arta? Este sexul un exercitiu eficient si pentru varsta a treia? Se poate imbunatati placerea sexuala prin injectarea de colagen in punctul G? Exista vagine reconstruite?

Acestea si multe alte intrebari isi gasesc raspunsul in fascinanta carte a Valeriei Tasso, care surprinde si captiveaza de la prima pana la ultima pagina. Autoarea a explorat cealalta fata a sexului, banuita dar necunoscuta, zona aceea in care nu indraznim sa patrundem. A calatorit pana in Regatul Celeilalte Lumi, i-a insotit pe voyeur-ii din Casa de Campo din Madrid si a incercat, pentru toti cititorii sai, "orgasmul masiv si prelungit"...

Valerie Tasso este experta in Educatie Sexuala, a absolvit cursurile postuniversitare de sexologie ale Institultul de Sexologie (INCISEX) din Madrid si este licentiata in Stiinte Economice si Limbi Straine in Franta, tara ei natala. A devenit faimoasa datorita romanului Diario de una ninfomana in care si-a consemnat experientele din perioada in care a practicat prostitutia.

In 1991, in vreme ce isi facea doctoratul in studii interculturale, Valerie Tasso a hotarat sa se stabileasca la Barcelona, unde a ocupat posturi de inalta raspundere in firme multinationale.

La sfarsitul anului 1999, a luat hotararea sa practice pentru cateva luni prostitutia intr-o agentie de lux. Aceasta experienta a ilustrat-o in 2003 in Diario de una ninfomana, un spectaculos succes editorial care a fost publicat in treisprezece tari si adaptat in 2008 pentru marele ecran. Al doilea sau volum, Paris la nuit, a fost publicat in 2004, inregistrand acelasi succes. A mai publicat Cealalta fata a sexului (2006) si Antimanual de sexo (2009).

Colaboreaza frecvent la radio si televiziune si scrie articole in presa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.