Setari Cookie-uri

Jurnalele lui Carrie

Jurnalele lui Carrie urmaresc adolescenta plina de peri¬petii a lui Carrie Bradshaw, indragita eroina din serialul Totul despre sex, intorcindu-se in timp pina la ultimii ani de liceu.

Autor: Candace Bushnell
Editura: Polirom
Pret: 29.95 ron

Candace Bushnell este autoarea romanului care a stat la baza celebrului serial Totul despre sex, distins cu opt Globuri de Aur.

Traducere din limba engleza de Alina Popescu

In Jurnalele lui Carrie se urmareste adolescenta plina de peripetii a lui Carrie Bradshaw, indragita eroina din serialul Totul despre sex, intorcandu-se in timp pana la ultimii ani de liceu.

Jurnalele lui Carrie Carrie este cea mai mare dintre cele trei fete neastimparate ale unui vaduv si locuieste in oraselul Castlebury din Connecticut, unde viseaza sa ajunga scriitoare si sa traiasca intr-o buna zi la New York. Viata de liceu este extrem de palpitanta, fiind condimentata de rivalitati intre clici si competitii acerbe intre adolescentele aflate in cautarea marii iubiri. Lucrurile se complica si mai mult cand fermecatorul Sebastian Kydd, la care ravnesc toate fetele din oras, se transfera la Liceul Castlebury. Nostima, inteligenta si mereu plina de surprize, Carrie reuseste sa-l cucereasca pe Sebastian, insa pastrarea cuceririi sale se dovedeste cumplit de dificila, mai ales cand cea mai buna prietena e dispusa s-o tradeze pentru a-i fura iubitul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.