Inna, Mihaela Radulescu si Andreea Marin intra din nou in top 10 celebritati feminine

Iulia Albu da de pamant cu Bianca Dragusanu. Declaratia care te va bucura

Top 10 celebritati

In luna februarie, Gigi Becali si Bianca Dragusanu au ramas pe primele pozitii in topul vedetelor de sex masculin si, respectiv, in topul celebritatilor de sex feminin, cu cate 513 si 93 de aparitii.

In top 10 celebritati de sex masculin dupa numarul de aparitii in media in februarie domina barbatii din lumea fotbalului, cu doua exceptii – Dan Diaconescu si Catalin Botezatu.

Cristi Borcea coboara doua pozitii, iar Piturca una, in timp ce Mitica Dragomir ajunge de pe locul noua in ianuarie pe al cincilea in februarie. In ianuarie, primii trei clasati in topul celebritatilor masculine au avut mai multe aparitii in media, astfel ca Becali a inregistrat 526, Borcea 225, iar Razvan Lucescu 219.

La capitolul celebritati feminine cu cea mai mare expunere in media Inna, Mihaela Radulescu si Andreea Marin intra din nou in top.

Adelina Pestritu, prezenta in ianuarie pe locul sapte in top, urca pe podium in februarie, cu 53 de aparitii. Oana Zavoranu coboara pe a cincea pozitie, cu 47 de aparitii, iar Loredana Groza iese din top.

Informatii oferite de mediaTRUST Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de monitorizare

Foto: E urat, dar are bani! Cine este noul iubit al Biancai Dragusanu?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: