Setari Cookie-uri

Bestseller: Cele 50 de vicii ale Domnului Grey

Sa vorbim putin despre vicii si viciosi. Dar nu de orice fel, ci dintr-aceia bogati, care arata bine si-si permit orice. Chiar si sa se joace cu mintile si trupurile celor mai putin bogati si pacatosi.

E cartea perfecta de vacanta, fiindca in ciuda limbajului nepretentios si a actiunii usor lalaite pe alocuri, are ceva care te tine, n-o lasi din mana pana nu vezi care e finalul. Mie mi-au placut cel mai mult pasajele cu schimburi de e-mailuri, aici cred ca autoarea si-a aratat talentul (si chiar cred ca poate mai mult decat o carte erotica). Si descrierea camerei de sex…daca ne gandim doar la amenajare, e cam scumpa. Dar sa nu prelungesc suspansul.

Anastasia Steele, studenta la filologie, ii ia un interviu lui Christian Grey, un tanar om de afaceri de succes, pe care il gaseste foarte atractiv si de-a dreptul intimidant. O singuratica si o pustnica, fara vreun amor notabil in palmares, Ana este socata sa descopere atractia sexuala. Putin neverosimil pentru o tanara din America secolului XXI. Christian o avertizeaza ca trebuie sa stea departe de el, iar ea nu face decat sa-l doreasca si mai tare, pe modelul „daca vrei sa convingi un copil sa faca un lucru, interzice-i-l“.

Citește și:

Cand descopera gusturile erotice speciale ale acestuia (nu va asteptati la atrocitati, e vorba doar de BDSM si niste harnasamente, cravate, cravase si catuse), insirate scrupulos intr-un contract, fata incepe sa ezite: nu stie daca are puterea sa se lupte cu viciile si secretele lui Christian Grey si cu dorinta lui excesiva de putere si control. Pana la urma il mai imblanzeste, dar nu indeajuns, astfel ca vom mai avea parte si de volumele doi si trei – caci la finalul primului cuplul ia o pauza.

Ziceam de scriitura simpluta. Toate scenele de sex se termina cu orgasme zguduitoare, cutremuratoare, toate apropierile sunt excitante, pielea ei e delicioasa si miroase delicat…ma gandesc ca daca autoarea ar fi folosit mai multe sinonime, ar fi fost traduse corespuzator. Nu am inteles interventiile zeitei interioare, nici multele marote ale domnului Grey si am pierdut sirul celor 50 de vicii – de fapt cred ca nici n-au fost expuse detaliat in primul volum, poate facem nota la final. Dar m-am distrat cu cartea asta, ceea ce va doresc si voua!

Citește și:

Sursa: Elefant.ro
Produs publicat in 2012 la Trei
Colectia: Eroscop
Pret: 35, 77 lei
CUMPARA ACUM!

&nbs

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.