Weekend la Gradina cu Artisti

Weekend la Gradina cu Artisti

Arta, echilibru si activitati caritabile, 29 iunie - 1 iulie, in Gradina Icoanei

Luna lui cuptor incepe in Gradina cu Artisti cu jonglerii si arte vizuale

Intre 29 iunie si 1 iulie 2012, orele 11:00-21:00, parcul Gradina Icoanei (Bucuresti, sector 2) se transforma in „Gradina cu Artisti” pentru toti iubitorii de arta si handmade.

Cea de-a 7-a editie a evenimentului vine in intampinarea pasionatilor de arta cu ateliere de creatie, spectacole de circ, muzica live, elemente de cultura japoneza si o expozitie cu vanzare de bijuterii, haine si accesorii handmade.

Evenimentul, sustinut de Primaria Sectorului 2, isi propune sa promoveze arta, sub diversele ei forme de manifestare, prin crearea unui spatiu de relaxare accesibil atat artistilor profesionisti si amatori, cat si publicului larg.

Cei care isi vor petrece finalul de saptamana in Gradina Icoanei sunt invitati sa isi testeze imaginatia in cadrul atelierelor de creatie artistica sustinute de Creative Arts ( www.creativearts.ro ) unde vor invata sa-si accesorizeze palariile de soare, sa confectioneze bijuterii si alte accesorii handmade.

Pasionatii de cultura japoneza vor putea participa la atelierele sustinute de Centrul de Studii Romano- Japoneze, in parteneriat cu Asociatia Radacini Culturale si Haramichi Ro, pentru a afla mai multe despre caligrafia japoneza, origami si arta de a imbraca un kimono de vara (Yukata) .

Amatorii de arta se vor delecta si cu alte activitati artistice spectaculoase printre care: momente de dans, muzica live si spectacole de jonglerii.

Ploaie de „Stelute” in Gradina Icoanei

Vineri si sambata 29 si 30 iunie, in intervalul orar 19:00-20:00, toti cei iesiti la plimbare in Parcul Gradina Icoanei vor asista la un concert live in interpretarea grupului de copii „ Stelutele Europei”, sustinut de Fundatia Dan Voiculescu.

Ateliere de jonglerie cu foc

In fiecare zi a Gradinii cu artisti, cu incepere de la orele 18:00, toti cei care cred ca rasul este un limbaj universal sunt invitati la un adevarat spectacol de jonglerii, sustinut de Fundatia Art Fusion. Artistii strazii au pregatit reprezentatii de jonglerii cu poi-poi si jonglerii cu foc, ideale pentru un moment relaxant si amuzant. Tinerii artisti ai organizatiei nonguvernamentale Art Fusion vor sustine adevarate ateliere pentru toti cei care vor sa invete cateva dintre tainele jongleriei.

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri