Setari Cookie-uri

Weekend la Gradina cu Artisti

Arta, echilibru si activitati caritabile, 29 iunie - 1 iulie, in Gradina Icoanei

Cei care isi vor petrece finalul de saptamana in Gradina Icoanei sunt invitati sa isi testeze imaginatia in cadrul atelierelor de creatie artistica sustinute de Creative Arts ( www.creativearts.ro ) unde vor invata sa-si accesorizeze palariile de soare, sa confectioneze bijuterii si alte accesorii handmade.

Pasionatii de cultura japoneza vor putea participa la atelierele sustinute de Centrul de Studii Romano- Japoneze, in parteneriat cu Asociatia Radacini Culturale si Haramichi Ro, pentru a afla mai multe despre caligrafia japoneza, origami si arta de a imbraca un kimono de vara (Yukata) .

Amatorii de arta se vor delecta si cu alte activitati artistice spectaculoase printre care: momente de dans, muzica live si spectacole de jonglerii.

Ploaie de „Stelute” in Gradina Icoanei

Vineri si sambata 29 si 30 iunie, in intervalul orar 19:00-20:00, toti cei iesiti la plimbare in Parcul Gradina Icoanei vor asista la un concert live in interpretarea grupului de copii „ Stelutele Europei”, sustinut de Fundatia Dan Voiculescu.

Citește și:

Ateliere de jonglerie cu foc

In fiecare zi a Gradinii cu artisti, cu incepere de la orele 18:00, toti cei care cred ca rasul este un limbaj universal sunt invitati la un adevarat spectacol de jonglerii, sustinut de Fundatia Art Fusion. Artistii strazii au pregatit reprezentatii de jonglerii cu poi-poi si jonglerii cu foc, ideale pentru un moment relaxant si amuzant. Tinerii artisti ai organizatiei nonguvernamentale Art Fusion vor sustine adevarate ateliere pentru toti cei care vor sa invete cateva dintre tainele jongleriei.

Gradina cu Artisti sprijina comunitatea iubitorilor de animale

Intre 29 iunie si 1 iulie, Gradina Icoanei va face loc si unei zone de adoptii de caini si pisici. Asociatiile Robi si Red Panda vor amenaja aceasta zona in care copiii si parintii sunt invitati sa adopte un animal care poate lesne deveni cel mai bun prieten.

Citește și:

Din zona pentru adoptii nu vor lipsi brosurile si materialele informative in care sunt prezentate beneficiile detinerii unor animale de companie informatii cu privire la importanta sterilizarii si sfaturi cu privire la cresterea cainilor si pisicilor.

Gradina cu Artisti invita publicul sa sprijine copiii cu autism

Asociatia Invingem autismul va fi prezenta in parcul Gradina Icoanei, intre 29 iunie si 1 iulie, cu un spatiu special amenajat, in care vor fi comercializate accesorii si produse handmade, realizate de mamicile copiilor cu autism. Banii obtinuti in urma vanzarii acestor produse vor fi folositi de catre asociatia Invingem autismul pentru sprijinirea cauzelor persoanelor afectate de tulburari din spectrul autismului.

Cand sportul se imbina cu „arta” urbana extrema = slacklining

Printre noutatile acestei editii se numara slacklining-ul, sportul care presupune mersul pe o coarda legata intre doua puncte fixe.

Citește și:

Astfel, pentru doritorii de "arte extreme", in fiecare zi a Gradinii cu Artisti, intre orele 11:00 si 17:00, vor avea loc demonstratii si workshop-uri de echilibru, sustinute de “Comunitatea de Slackline din Romania” si echipa “Slackline Evolution”. Acestea vor arata amatorilor de sporturi urbane extreme, in cadrul unui workshop, cum sa-si mentina echilibrul pe corzi.

„Echipamente avem noi, sfaturi tot noi avem, voi trebuie sa va aduceti curiozitatea de acasa si ceva chef. Rabdarea o gasim impreuna. Daca sunt toate acestea, echilibrul nu va intarzia sa apara. Si nu orice fel de echilibru”, declara specialistii in slackling, care invita doritorii sa afle mai multe detalii despre acest sport pe www.slacklining.ro si www.slackline-evolution.com

Dintre „maestrii” in slacklining prezenti, cu demonstratii, in Gradina cu Artisti va face parte Florin Limbovici, care a primit 3 Da-uri la Romanii au Talent.

Citește și:

Intrarea la evenimentul Gradina cu Artisti este libera.
Mai multe informatii despre evenimentul Gradina cu Artisti se pot gasi pe blog-ul evenimentului: www.gradinacuartisti.wordpress.com

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.