(P)Liberty Parade 2012, evenimentul dance al anului 2012!

Pe 28 iulie, plaja dintre Venus si Saturn va fi gazda unuia dintre cele mai mari evenimente organizate de Radio 21, Liberty Parade 2012, dance event-ul anului 2012 in Romania.

Cei mai tari DJi Radio 21, DJ Optick - cel mai bun DJ , Vali Barbulescu - cel mai cunoscut DJ , Liviu Hodor - cel mai fashion DJ, DJ Andi - cel mai iubit DJ, Vika Jigulina - cunoscuta pentru mega hitul “Stereo Love” feat Edward Maya, Adrian Eftimie si DJ Kruger, DJi Vibe FM, si veteranii DJ Allen si Raoul Russu, sunt nerabdatori sa se intalneasca din nou cu ascultatorii, asa cum o fac in fiecare an din ultimii 12.

Sambata, 28 iulie, pe Liberty Parade Arena explodeaza energia Liberty Parade, fenomenul dance al Romaniei. Evenimentul ii aduce impreuna pe toti ascultatorii Radio 21 care incap pe plaja dintre Venus si Saturn, alaturi de numele grele din industria muzicii dance si invitatul special, DJ-ul Roger Sanchez, supranumit si “regele house-ului”.

“In 2012 putem vorbi in sfarsit si despre o alta istorie decat cea invatata pe bancile scolii. Romania are istorie … muzicals. DA, o istorie care a inceput in urma cu fix 12 ani. De la un vis frumos, o dorinta “utopica” de a schimba, o mana de oameni nebuni, o munca fantastic de grea, o vointa de fier , realizari incredibile si satisfactii nebanuite.

In 2001, Radio 21 dadea startul revolutiei muzicale numita Liberty Parade. Nimeni nu credea ca un radio poate misca o tara sau ca poate schimba mentalitati. Dar stiti cum se spune: “Nu ai reusit, continua ! Ai reusit ? Continua !”. Si a continuat, devenind cel mai mare eveniment muzical de strada , ajungand in anul 2012 la editia cu numarul 13.”, spune Manuel Dinculescu, directorul de programe Radio 21.

Liberty Parade a setat un standard pentru performanta prin calitatea muzicii si prin incredibila atmosfera creata de oamenii care isi deschid sufletele si mintile la evenimentul lor preferat si sarbatoresc timp de 16 ore, in fiecare an libertatea, creativitatea si energia.


Kudika
4 Iulie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri