Lansare pe DVD: The Dictator

Lansare pe DVD: The Dictator
Kudika
22 August 2012

Liderul suprem Aladeen i-a facut lumii un dar colosal cand s-a hotarat sa se nasca. Era al saptelea fiu al gloriosului presedinte pe viata al Republicii Wadiya, Omar Aladeen.

  • Regia: Larry Charles
  • Cu: Sacha Baron Cohen
  • Gen film: Comedie

Liderul suprem Aladeen i-a facut lumii un dar colosal cand s-a hotarat sa se nasca. Era al saptelea fiu al gloriosului presedinte pe viata al Republicii Wadiya, Omar Aladeen. Mama lui era o stewardesa de la Air France, care a murit in conditii tragice din cauza unei lipse acute de oxigen imediat dupa ce l-a nascut pe Aladeen in 1982 – ceea ce inseamna ca el are acum 30 de ani. Pozele in care poate l-ati vaut pe Aladeen copil in mijlocul anilor ’70, inclusiv una grozava cu el la premiera filmului „Saturday Night Fever” sunt pure scorneli fabricate de presa occidentala sionista.

Filmul spune povestea eroica a unui dictator care si-a riscat viata pentru a fi sigur ca democratia nu va ajunge niciodata in tara pe care a tiranizat-o cu atata dragoste, si este inspirat din romanul de mare succes “Zabibah and the King”, scris de Saddam Hussein.

DICTATORUL este produs de Baron Cohen impreuna cu Scott Rudin, Alec Berg, Jeff Schaffer si David Mandel.
Acest proiect marcheaza prima colaborare cu Baron Cohen a lui Scott Rudin (“True Grit”, “The Social Network”). Berg, Schaffer si Mandel (“Seinfeld”, “Curb Your Enthusiasm”) i se alatura lui Baron Cohen in calitate de scenaristi. Filmul este o noua colaborare dintre Baron Cohen si Larry Charles, dupa “Borat” si “Bruno”.

Dan Mazer (“Borat” “Bruno”), Ant Hines ("Borat" "Bruno") si Peter Baynham (“Borat”) sunt producatori executivi, alaturandu-se, astfel, restului echipei nominalizate la Oscar si la Globurile de Aur, si castigatoare a unui Glob de Aur pentru “Borat”. Todd Schulman (“Borat”, “Bruno”) este co-producator din partea companiei lui Baron Cohen, Four By Two.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.Setari Cookie-uri