Din dragoste pentru Roma

Din dragoste pentru Roma este o comedie caleidoscopica plasata intr-unul din cele mai fermecatoare orase din lume.

Comunicat de presa

Protagonistii sunt un arhitect de renume care isi retraieste tineretea, un localnic din clasa mijlocie care se trezeste brusc ca devine cea mai mare celebritate a orasului, un cuplu tanar din provincie care e atras in intalniri romantice separate si un diector de opera american care se chinuie sa aduca pe scena un cantaret a carui meserie nu are nici o legatura cu opera – e antreprenor de pompe funebre.

Faimosul arhitect John (Alec Baldwin) isi petrece vacanta la Roma, acolo a locuit odinioara, in tinerete. In preumblarile sale prin fostul sau cartier il intalneste pe Jack (Jesse Eisenberg), un tanar care ii aminteste de el asa cum era in tinerete. Jack se indragosteste pana peste urechi de Monica (Ellen Page), frivola prietena a lui Sally, iubita lui John, care retraieste, astfel, unul din cele mai dureroase episoade romantice din viata lui.

In acelasi timp, Jerry (Woody Allen), un director de opera care s-a retras din activitate, pleaca la Roma impreuna cu sotia sa, Phyllis (Judy Davis), pentru a face cunostinta cu Michelangelo (Flavio Parenti), logodnicul italian al fiicei lor Hayley (Alison Pill). Jerry e uimit sa afle ca tatal lui Jerry, Giancarlo (celebrul tenor Fabio Armiliato), un antreprenor de pompe funebre, canta arie de opera intr-o maniera demna de La Scala. Convins ca acest talent extraordinar nu trebuie sa ramana anonim, Jerry isi pune in cap sa-l promoveze pe Giancarlo, resuscitandu-si, astfel, propria cariera.

Retail jobs

Leopoldo Pisanello (Roberto Benigni) este un tip extraordinar de banal, care se trezeste intr-o dimineata ca este cel mai faimos om din Italia si are de raspuns la o gramada de intrebari ciudate. Imediat, paparazzi incep sa-l urmareasca la fiecare pas si sa-i rastalmaceasca fiecare motivatie. Pe masura ce Leopoldo incepe sa se obisnuiasca cu situatia, isi da seama si care e costul celebritatii

In acest timp, Antonio (Alessandro Tiberi) a ajuns la Roma dintr-o provincie, sperand sa faca o buna impresie rudelor sale cand le-o va prezenta pe fermecatoarea sa sotie, Milly (Alessandra Mastronardi), astfel incat sa primeasca slujba bine plasata la care visa. Din cauza unor neintelegeri comice, dar si a sortii, cei doi se trezesc separati pentru tot restul zilei. Antonio ajunge, astfel, sa o dea drept sotia sa pe o straina (Penelope Cruz), in timp ce Milly e sedusa de farmecele legendarului star de cinema Luca Salta (Antonio Albanese).

Roma e un oras care freamata de dragoste si comedie, iar filmul lui Woody Allen este populat de oameni care traiesc aventuri ce le vor schimba vietile pentru totdeauna.

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri