Clubul privat

Clubul privat

O carte pe care trebuie sa o citesti.

Nume carte: Clubul privat

Autor: Leonie Fox

Produs publicat in 2011 la Polirom

Pret: 32,95 lei

Carte disponibila pe Elefant.ro

Selectul Club privat al lui Leonie Fox ofera o imagine mai putin cunoscuta a unei lumi pline de surprize, in care, printre copii, amante, droguri si competitii, isi duc viata celebritatile lumii sportive britanice.

Cu umor si ironie, Leonie Fox ne initiaza in secretele vietii mondene britanice prin povestile a patru prietene, fiecare dintre ele descoperind un alt aspect al vietii Clubului. Marianne, o femeie superba in varsta de cincizeci de ani, vaduva traind a doua tinerete din averea lasata de sot, se lupta sa nu cada a doua oara in plasa barbatilor. Laura, sotie de jucator de golf profesionist si mama a doi copii, traieste o adevarata drama cand afla de inclinatiile sexuale ciudate ale sotului, de consumul ocazional de droguri, de amanta si de aventurile care nu sunt intotdeauna lipsite de urmari.

Keeley, cea mai lipsita de scrupule dintre fetele care isi traiesc viata in sclipitorul club, este o tanara, fost fotomodel, in varsta de 27 de ani, care nu se da in laturi de la nimic pentru a-si permite in continuare ceasurile Cartier cu diamante si hainele unicat. Intretine simultan relatii cu barbati care ii acorda unele privilegii si nu se da in laturi sa fure haine de firma pentru a le vinde apoi pe eBay. Cindy, cea mai echilibrata dintre cele patru prietene, este si singura cu un sot ca la carte si o cariera de designer de interior, care ii permite sa se tina la distanta de viata trepidanta a clubului. Desi foarte diferite, cele patru prietene se regasesc atunci cand isi impartasesc dramele si bucuriile pe care le ofera aceasta lume in miniatura a Clubului privat.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri