Setari Cookie-uri

In cautarea lui Nemo

In cinematografe incepand cu 16 noiembrie.

John Lassater, producatorul executiv a adaugat: “In cautarea lui Nemo este filmul perfect pentru 3D. Nu ne-am dat seama de asta atunci cand am realizat filmul in 2003, dar acum, pe masura ce il vedeam in 3D scena de scena, ramaneam uimiti de impactul lui vizual. Totul devine astfel mai profund si mai real, de la recifurile de corali dispuse in mai multe straturi, pana la cele trei randurile de dinti ale rechinului Bruce. Este fantastic!

Povestea urmareste calatoria unui peste clown, Marlin, care, ingrijorat de disparitia fiului sau, Nemo si disperat sa il gaseasca, decide sa mearga oricat de departe este nevoie si sa faca oricate sacrificii pentru a-l aduce pe fiul sauinapoi in reciful de corali. Intre timp, curajosul pestisor Nemo fusese capturat si ajunsese in acvariul unui dentist din Sydney, fara prea multe sanse de a se intoarce in ocean.

Citește și:

Fara sa ezite, Marlin se aventureaza pe urmele lui Nemo in periculosul ocean si o intalneste in scurt timp pe isteata amnezica Dory, care il ajuta sa descopere in ce directie trebuie sa inoate pentru a ajunge cat mai aproape de micutul Nemo. Astfel, pestele clown traieste aventura vietii lui, cunoaste specii noi, mai mult sau mai putin periculoase, ale lumii subacvatice si este astfel provocat sa isi adune tot curajul si sa nascoceasca planuri indraznete pentru a-si salva fiul.

Animatia este dublata in limba romana de actori renumiti, care intra in pielea personajelor si dau savoare replicilor deosebit de amuzante din film: George Ivascu este vocea lui Marlin, Vlad Constantinescu cea a lui Nemo, Anca Sigartau o dubleaza pe haioasa Dory, Eugen Cristea este vocea celui mai prietenos rechin, Bruce, Florian Ghimpu este vocea lui Crush, Damian Oancea il dubleaza pe Gill, Adrian Titieni pe dentistul pasionat de pestii din acvariul sau, Geanina Corondan pe Deb, Valentin Teodosiu pe Bloat si Mihai Bisericanu pe Gurgle.

Citește și:

Animatia originala Finding Nemo a castigat un Oscar inanul 2003 pentruCelmai bun film de animatiesi a fostnominalizata la alte 3 categorii, printre care “Cel mai bun scenariu original” si “Ceamai buna coloana sonora”. In plus, filmul este in topul Institutului American de Film al celor mai bune 10 animatii din toate timpurile.

Nemo si prietenii sai va asteapta incepand cu 16 noiembrie, in cinematografele din intreaga tara, sa inotati impreuna printre splendidele peisaje oceanice.

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.