Setari Cookie-uri

Weekendul Comediei Scurte

Cinema Scala gazduieste doua seri de terapie prin umor.

comunicat de presa

Hilar, absurd, haz de necaz sau ironie ascutita. In ultimul weekend de ianuarie, ShortsUP sarbatoreste umorul de esenta tare prin doua seri consecutive dedicate comediilor scurte si bune.

Dozele mici si energizante de comedie promit sa-i scoata pe bucuresteni din apatia de inceput de an si sa functioneze ca cea mai sigura terapie: prin ras.

Weekendul Comediei Scurte are loc pe 26 si 27 ianuarie la Cinema Scala si cuprinde o selectie de patru ore cu unele dintre cele mai amuzante scurtmetraje ale ultimilor ani, provenite din toate colturile lumii si premiate la Palm Springs ShortFest, Chicago International Film Festival, LA ShortFest.

Timp de doua seri, un cinematograf-simbol al Bucurestiului va fi invadat de atmosfera animata de umor vechi si nou.

Comedia clasica va prinde viata si in afara ecranului de la Scala, inainte si in pauza dintre filme provocandu-i pe devoratorii de umor cu gaguri live si personaje cult din istoria comicului.

Citește și:

In prima seara a weekendului comediei scurte facem cunostinta cu Dik, pelicula distinsa cu numeroase premii. Aceasta este povestea unui tata ingrijorat de descoperirea unui detaliu stanjenitor din viata baietelului sau de 8 ani.

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.