Setari Cookie-uri

Noapte-maraton pentru cinefilii bucuresteni

26 de scurtmetraje premiate, 15 tari si nenumarate stari de spririt

A 5-a editie “Noaptea Lunga a Filmelor Scurte” are loc sambata, pe 8 iunie, la Turbohalle. Spiritul cinefil al bucurestenilor va fi pus la incercare de o noapte intreaga cu 6 ore de filme scurte si bune, productii recente care au facut ocolul lumii cu opriri la cele mai prestigioase festivaluri de film.

Noaptea scurtmetrajelor cuprinde 26 de filme scurte din 15 tari. Circuitul cinematografic porneste din Europa si ajunge in Asia, Canada, Australia sau Africa. Scurtmetrajele sunt impartite in 6 sectiuni care vor antrena uimirea, curiozitatea, emotia si umorul spectatorilor ShortsUP de la 20:00 pana la 5:00 dimineata. Trailerul evnimentului.

Noaptea Lunga a Filmelor Scurte e singurul moment din an in care scurtmetrajele premiate fuzioneaza cu muzica buna si atmosfera urbana.

Calatoria in lumea filmelor scurte va fi completata de un DJ set marca Electric Brother, board games si expozitia colectiva ”Bucuresti Optimixed”, o interventie
artistica spontana care prezinta Bucurestiului din perpectiva a 12 tineri ilustratori.

Citește și:

Biletele pentru Noaptea Lunga a Filmelor Scurte pot fi cumparate in avans prin MyTicket sau Eventim la pretul de 30 de lei sau la eveniment la pretul de 35 de lei. Mai multe detalii pe www.shortsup.ro. ShortsUP vorbeste despre filme scurte si bune si pe Facebook si Twitter.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.