Setari Cookie-uri

Weekend plin de evenimente in Bucuresti

Iesi din casa la sfarsitul de sapatamana si descopera o noua fata a orasului tau!

Sambata incepe cu tarte, quiche-uri pentru gustari rapide si delicioase, cupcakes si prajituri pentru ca desertul trebuie sa fie si el la fel de important precum gustarile, impletituri rusesti facute fix ca’n Moscova de catre Costa Stavrositu si moda, multe colectii noi de haine care abia asteapta sa isi gaseasca noua casa la voi in dulap.

Se da startul la un nou eveniment fashion, music & art, marca IHeart Conceptore. Designeri precum Silvia Serban, IHeart Concepstore sau Veronica Frisan isi scot noile colectii de haine la lumina sambata aceasta pentru a fi probate si apoi adoptate cu drag de cele / cei care vor sa inceapa vara cu haine noi si in trend.

Si tot sambata, atmosfera capitalei interbelice este reinviata la Palatul Sutu cu ocazia unei noi editii a targului „Picanterii de Bucuresti” care ofera produse manufacturate, decoratiuni interioare, bijuterii, ateliere si discutii pe tema Micul Paris si existenta lui.

Citește și:

La Cinema Patria are loc un concert extraordinar sustinut de compozitorul si pianistul Bogdan Ota alaturi de Nordic Sonata Orchestra.

Duminica, 16 iunie, ai grija de sanatatea ta si umple-ti camara si frigiderul cu produsele bio pe care le gasesti la targul Universul Sanatatii de la Sala Palatului.

Pe seara, bucura-te razand, alaturi de trupa Improvisneyland care sarbatoreste 5 ani de improvizatii, la Teatrul de Revista Constantin Tanase. Dupa spectacol ai posibilitatea sa vorbesti cu actorii si sa-i cunosti la o bere, la un vin sau la un ceai, in Jameson Pub.

Intra pe getlokal.ro pentru a vedea toate evnimentele

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.