Recomandare de film: Kick-Ass 2

Recomandare de film: Kick-Ass 2
Kudika
13 August 2013

Kick-Ass, Hit Girl si Red Mist sunt gata de actiune in Kick Ass 2, dupa succesul imens din 2010 cu Kick Ass.

Gen: Actiune/comedie
Cu: Aaron Taylor-Johnson, Chloe Grace Moretz,
Christopher Mintz-Plasse, Morris Chestnut,
John Leguizamo, Donald Faison si Jim Carrey
Scenariul si regia: Jeff Wadlow
Producatori: Matthew Vaughn, Tarquin Pack, Adam Bohling,
David Reid, Brad Pitt
PREMIERA: 16 AUGUST 2013

De aceasta data, actele de bravura nebunesti ale lui Kick Ass (Aaron Taylor-Johnson) inspira un nou val de eroi autoproclamati care pornesc mascati intr-o cruciada proprie. Condusi de colonelul Star and Stripes (Jim Carrey), eroul nostru se alatura acestei patrule. Dar cand supereroii nostri amatori ajung sa fie vanati de Red Mist (Christopher Mintz-Plasse), renascut acum sub numele de The Motherfucker, singura care-i poate salva de la pieire e Hit Girl (Chloe Grace Moretz).

Cand i-am vazut ultima data pe asasina junioare Hit Girl si pe tanarul justitiar Kick-Ass, cei doi incercau sa duca o viata normala de adolescenti, ca Mindy si Dave. Pentru ca se apropia absolvirea si cei doi nu prea stiau incotro s-o apuce, Dave se hotaraste sa infiinteze prima echipa de supereroi a lumii impreuna cu Mindy. Din nefericire, pentru ca Mindy e prinsa ca actioneaza ca Hit Girl, este nevoita sa se retraga, ceea ce o arunca, spre oroarea ei, in lumea infricosatoare a colegelor ei de liceu. Nemaiavand pe nimei alaturi, Dave isi uneste fortele cu echipa Justitie Eterna, condusa de un fost mafiot pocait, pe nume colonelul Stars and Stripes.

Chiar cand eroii amatori incep sa se faca remarcati pe strada, cel mai mare ticalos din lume, The Motherfucker, isi aduna propria gasca de superdiabolici si ticluieste un plan ca sa-i faca pe Kick-Ass si pe Hit Girl sa plateasca pentru ce i-au facut tatalui sau. Dar planul sau are o fisura: daca te pui cu un membru al echipei Justitie Eterna, ti-i pui pe toti in cap...

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.Setari Cookie-uri