Setari Cookie-uri

Trimite-le celor dragi un sarut virtual. Sienna Miller te invata cum sa procedezi!

De Sarbatori trimite-le celor dragi un sarut virtual, in orice colt al lumii s-ar afla, prin intermediul platformei Kisses.Burberry.com.

Lansata in vara acestui an, campania “Burberry Kisses” este un parteneriat inovativ intre celebrul brand britanic si Google. Platforma le permite utilizatorilor sa captureze si sa transmita oricui in lume, prin noua tehnologie, saruturi reale! Astfel, utilizatorii de Google Chrome si cei care detin telefoane mobile inteligente pot intra pe platforma Kisses.Burberry.com pentru a accesa o tehnologie revolutionara, numita “kiss recognition”.

Utilizatorul poate folosi web-cam-ul calculatorului sau ecranul telefonului mobil care recunoaste si inregistreaza “amprenta” buzelor, apoi va alege dintre cele cinci nuante de ruj Burberry. La final va scrie un mesaj personalizat celui caruia vrea sa ii trimita un sarut Burberry, pe care il va putea urmari pana la destinatie prin intermediul unei animatii 3D. Aceasta animatie utilizeaza Google Earth si Google Street View pentru a transmite traseul sarutului pe harta lumii. Aceasta va arata in timp real din ce orase ale lumii si catre ce destinatii se transmit aceste saruturi. “Calatoria” sarutului poate fi transmisa pe Google + sau alte platforme de socializare.

Citește și:

Ne gandim in mod constant, cum sa traducem emotia si experienta actului creativ in lumea reala, prin intermediul spatiului digital, fie ca vrem sa captam energia unui concert live, entuziasmul dinaintea unui show de moda sau sentimentul pe care il ai, atunci cand imbraci un trench intr-o dimineata ploiasa. Campania Burberry Kisses a pornit de la ideea de a oferi tehnologiei moderne un suflet si o inima si de a folosi aceasta tehnologie pentru a uni familia Burberry din intreaga lume!”, a declarat Christopher Bailey, Chief Creative Officer al casei de moda Burberry.

Odata cu apropierea sarbatorilor de iarna, platforma Burberry Kisses a fost reinnoita printr-o atmosfera festiva. Astfel, marile orase ale lumii, printre care se afla Londra, New York-ul, Hong-Kong-ul si San Francisco au fost “imaginate” in timpul ninsorii, intr-un concept creativ si romantic care ii are in centrul atentiei pe cuplul de actori Sienna Miller si Tom Sturridge care demostreaza cum functioneaza platforma.

Citește și:

Si din punct de vedere tehnic au fost aduse niste inovatii: au fost activate optiunile “Send to many”, “Save your kiss” (prin care iti poti salva sarutul atat pe telefonul mobil, cat si pe platforma de socializare), “Tweet your kiss” (prin care it poti transmite satutul prin Tweeter catre cinci contacte), “Read Message” (prin care utilizatorul poate citi mesajul fara sa mai urmareasca intreaga calatorie a sarutului). Aceasta initiativa reintregeste campania “Burberry with love”, care reprezinta “punctul culminant” al anului, ingloband toate actiunile casei de moda britanice pe parcursul lui 2013.

Raspandeste si tu saruturi, oriunde in lume accesand link-ul.

Credite foto: Burberry

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.