Setari Cookie-uri

Cartea pierduta a vrajitoarelor

In inima Bibliotecii Bodleiene din Oxford, profesorul universitar Diana Bishop descopera fara sa vrea, in cursul cercetarilor ei, un manuscris alchimic aflat sub o vraja.

Produs publicat in 2012 la Litera si disponibil pe Elefant.ro
Autor: Deborah Harkness
Pret: 26,94 lei

Prezentare

In inima Bibliotecii Bodleiene din Oxford, profesorul universitar Diana Bishop descopera fara sa vrea, in cursul cercetarilor ei, un manuscris alchimic aflat sub o vraja. Desi se trage dintr-un neam vechi si celebru de vrajitoare, Diana nu vrea sa aiba de-a face cu vrajitoria, asa ca, dupa o analiza sumara, returneaza manuscrisul. Dar descoperirea ei pune in miscare o intreaga lume fantastica, atragand pe urmele sale o sumedenie de demoni, vrajitoare si vampiri. Manuscrisul gasit de Diana si considerat pierdut de secole, este ravnit de toti acestia, iar faptul ca ea este singura creatura care poarte rupe vraja o transforma intr-o tinta.

Printre creaturile care se strang in jurul Dianei se numara si vampirul Matthew Clairmont, un genetician pasionat de teoriile lui Darwin. Impreuna, Diana si Matthew pornesc sa descifreze secretele manuscrisului. Dar relatia care se infiripa intre vampirul de o mie cinci sute de ani si vrajitoarea ale carei puteri sunt legate printr-o vraja ameninta sa spulbere pacea fragila care domnea de multa vreme intre creaturi si oameni - si cu siguranta va transforma lumea Dianei.

Citește și:

Citeste aici o recenzie a acestei carti.

Foto prima pagina: cartea vrajitoarelor, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.