Setari Cookie-uri

V for Vintage / Portobello Market

Vino sa petreci alaturi de noi doua zile de city-break in cel mai pur stil britanic, inspirat de faimoasa piata stradala londoneza - Portobello Road Market.

A 12-a editie V for Vintage interpreteaza Portobello Road Market cu ajutorul celor peste 100 de designeri participanti, cu colectii tematice dedicate, vintage autentic, accesorii si bijuterii. Vino sa experimentezi live un "british vibe" autentic intr-un weekend impregnat de pasiunea pentru clasa, stil si umor a britanicilor!

Cel mai mare targ de design romanesc si cultura vintage reuneste peste 100 de designeri cu colectii de inspiratie britanica, piese vintage sosite direct din Portobello. Verde Aromat se ocupa de good food, iar Tea Forte, adevarati connaiseuri in ale ceaiului, se pregatesc sa te surprinda cu un 5 o'clock tea autentic.

Nu lipseste nimic din lucrurile cu care te-am obisnuit pana acum: Vintage Autentic, Designeri romani de Haine, Bijuterii si Accesorii, zona Molecule F & Friends, sau Invitatii speciali – la aceasta editie Murmur si Portobello, fiecare cu o colectie capsula in exclusivitate pentru V for Vintage Portobello Market.

Si, bineinteles, intotdeauna incercam sa te surprindem cu idei noi - de data asta, avem Kids Room by Reciclare Creativa, unde copiii tai se amuza la workshopuri inteligente cat timp tu te bucuri de cumparaturi.

Citește și:

Ladies and Gentlemen, Welcome to V for Vintage Portobello Market!

V for Vintage

Portobello Market

5 — 6 Aprilie, Sala Dalles
11:00 — 20:00

www.vforvintage.ro

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.