Setari Cookie-uri

Psihogenealogia. Vindecarea ranilor familiale si regasirea de sine

Reasumarea istoriei personale si familiale, inscrierea mai corecta intr-o descendenta sau intr-o legenda si punerea in ordine a santierului lasat de stramosii nostri: acesta este obiectul psihogenealogiei clinice.

Produs publicat in 2014 la Trei si disponibil pe Elefant.ro
Autor: Anne Ancelin Schutzenberger
Pret: 22,75 lei

Prezentare

Reasumarea istoriei personale si familiale, inscrierea mai corecta intr-o descendenta sau intr-o legenda si punerea in ordine a „santierului“ lasat de stramosii nostri: acesta este obiectul psihogenealogiei clinice.

Psihogenealogia ne ofera posibilitatea sa ne pastram loialitatile familiale care ne convin; sa scoatem la iveala tot ceea ce a fost vesel, onorabil, agreabil si linistit in familia noastra; sa lasam deoparte povara erorilor, a suferintelor, a ranilor si a „pacatelor“ din trecut; sa acceptam ca in familia noastra pot exista si lucruri rele, rusinoase si nespuse, drame nerezolvate, pierderi pe care nu le putem admite si sa ne putem distanta astfel, ca sa ne traim, in sfarsit, propria viata.

Citește și:

Autoarea abordeaza aspectele esentiale ale loialitatilor familiale invizibile, sindromul de aniversare, memoria trupului, precum si cel mai bun mod de a trasa un arbore genealogic semnificativ. Ea ne ajuta sa ne punem cele mai potrivite intrebari ca sa traim, si nu doar sa supravietuim, subliniaza capcanele pe care trebuie sa le evitam si ne deschide calea care ne permite „sa culegem nectarul din gradina familiei, pentru a face din el miere“.

Foto prima pagina: arbore familial, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.