Setari Cookie-uri

8 carti erotice pentru nopti pasionale

Weekend-ul acesta este despre dragoste si pasiune. Este despre atingeri si sarutari, despre fantezii si satisfactii, despre carti captivante care ne tin prizonieri intr-o lume cu oameni straini, dar in care ne regasim atat de mult incat ne sperie. Sunt acele carti care ne fac sa rosim, dar care spun negru pe alb ce simtim, ce gandim si ce nu avem curaj sa rostim cu voce tare. Avem o lista de povesti erotice pe care vei vrea sa le citesti fara interupere, care te vor intimida si te vor face sa simti fiori de placere.

Anna Todd: Dupa ce ne-am intalnit

Anna Todd: Dupa ce ne-am intalnit

Stii vorba aia cu: "fetelor cuminti le plac baietii rai"? Ei bine, Tessa Young este acea tanara cuminte, silitoare si ordonata a carei viata se schimba complet din momentul in care il cunoaste pe Hardin, baiatul cu accent britanic, par ravasit, piercinguri si plin de tatuaje. Este arogant si dur, doua defecte care pun femeile pe fuga, dar nu si pe Tessa.

Desi o respinge si are un iubit care o asteapta acasa, tanara cuminte se incapataneaza sa il descopere pe adevaratul Hardin.

Dupa ce ne-am intalnit este disponibila pe elefant.ro
Pret: 31.20 Lei

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.