Setari Cookie-uri

8 carti erotice pentru nopti pasionale

Weekend-ul acesta este despre dragoste si pasiune. Este despre atingeri si sarutari, despre fantezii si satisfactii, despre carti captivante care ne tin prizonieri intr-o lume cu oameni straini, dar in care ne regasim atat de mult incat ne sperie. Sunt acele carti care ne fac sa rosim, dar care spun negru pe alb ce simtim, ce gandim si ce nu avem curaj sa rostim cu voce tare. Avem o lista de povesti erotice pe care vei vrea sa le citesti fara interupere, care te vor intimida si te vor face sa simti fiori de placere.

Samantha Young: Pe strada Jamaica

Samantha Young: Pe strada Jamaica

Fire sociabila, Olivia intampina o problema delicata atunci cand are de-a face cu barbatii si nu se simte deloc in siguranta in preajma lor. Insa se muta in Edinburgh, acolo unde il intalneste pe Nate Sawyer, un jucator fermecator, care nu accepta relatiile, decat pe cele pasagere.

Atunci cand Olivia apeleza la el, Nate se ofera sa o initieze in arta seductiei, iar legatura dintre ei se transforma rapid intr-o poveste de dragoste pasionala. Renunta barbatul seducator la vechile lui obiceiuri sau alege sa ramana fara iubirea vietii lui?

Pe strada Jamaica este disponibila pe book-express.ro
Pret: 35.10 Lei

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.