Cloud No. 9 Pop-Up Store este un proiect lansat in 2012 din dorinta de a descoperi tineri creatori romani si de a contribui la transfomarea povestilor de dragoste pentru design in povesti de succes.

Mega Image a deschis noul Concept Store Cobălcescu aflat în centrul Bucureștiului, într-o clădire istorică

Pop-up Store

Cloud No. 9 Pop-Up Store este singurul concept store temporar care, printr-o selectie atenta a designerilor si prin implicarea celor mai importanti influenceri din fashion-ul romanesc, devine o experienta unica de lifestyle.
Cloud No. 9 Pop-Up Store este mai mult decat un eveniment de fashion. Este locul care concentreaza creativitatea celor mai talentatI designeri romani si comorile care le poarta numele, amprenta, personalitatea.

DESPRE CLOUD No. 9 POP-UP STORE FALL/WINTER 2015-2016.

CLOUD No. 9 POP-UP STORE [FALL/WINTER 2015-2016 EDITION] va avea loc, pe 19 si 20 decembrie, la THE ARK (Uranus, 150).

Evenimentul va reuni 50 de designeri romani, aflati in plina ascensiune (LURE STORE, Laura Olaru, Alexandra Nacu, snob., NOON, Bianca Georgescu), carora li se adauga o capsula formata din nume consacrate in fashion-ul autohton: Ana Morodan, Stephan Pelger, Andreea Raicu, Ioana Ciolacu, Laura8.

In cadrul evenimentului, duminica, 20 decembrie, incepand cu orele 14.00, va avea loc o sesiune de public speaking, sustinuta de Ana Morodan si Ileana Badiu, cu tema “Cum sa devii un antreprenor de succes”.

Lidl deschide primul sau pop-up store din Romania, pentru colectia de haine 'esmara by Heidi Klum'
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: