Setari Cookie-uri

Advertorial Therapy Cafe, mancare sanatoasa intr-un mediu sanatos

Intr-o casa interbelica din centrul Capitalei, aproape de Calea Victoriei, functioneaza, deja de cateva luni, Therapy Cafe, un loc care defineste perfect relaxarea, simplitatea, bunul-gust in materie de design si gastronomie.

Advertorial

Si peste toate astea, pe insula de liniste din centrul Bucurestiului aerul este curat, pentru ca nu se fumeaza!

Therapy Cafe este o intreprindere sociala, care intelege nevoia nefumatorilor de a se relaxa intr-un spatiu nepoluat, dar vine si in intampinarea fumatorilor inraiti, hotarati sa scape de viciu, organizand periodic sesiuni de psihoterapie pentru tratarea dependentelor de orice fel sau punandu-i in legatura cu profesionalisti specializati in asa ceva.

Dincolo de asta, Therapy Cafe este locul ideal in care sa iesi cu prietenii, sa iti stabilesti intalniri de afaceri sau in care doar sa servesti masa, pentru ca pe langa atmosfera calda, muzica in surdina si oamenii faini care te primesc , poti fi sigur ca vei manca sanatos.

Meniul Therapy contine salate cu verdeturi si mirodenii minunate, sandwich-uri, supe calde si reci, deserturi naturale, deserturi fara zahar sau gluten, paine cu maia, uleiuri virgine, o gama larga de branzeturi, sucuri din fructe, fresh-uri detox, cocktail-uri non-alcoolice, limonade generoase si, bineinteles, cateva tipuri de bere si vin fara alcool.

Asa cum le place celor de acolo sa spuna, locul a fost gandit pentru minte, corp si suflet si nu trebuie ratat de catre cei care cauta un colt de liniste. E chiar in inima Bucurestiului!

Text de: Andreea Grigore
Sursa: www.cafe-therapy.ro

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.