Setari Cookie-uri

Calea magica a intuitiei

Calea magica a intuitiei este o comoara nepretuita si o lectura pe care veti vrea sa o reluati de fiecare data cand va simtiti lipsiti de inspiratie.

Produs publicat in 2015 de For you si disponibil pe Elefant.ro
Autor: Florence Scovel Shinn
Pret: 19,75 lei

Prezentare

Pentru prima data in Romania, un manuscris inedit al lui Florence Scovel Shinn, marea maestra spirituala ce a modelat domeniul evolutiei spirituale si al Noii Gandiri. Descoperit in urma cu cativa ani de un negustor de carti rare, manuscrisul se intituleaza Calea magica a intuitiei si este o sinteza a invataturilor predate de Florence Scovel Shinn, ridicandu-se la aceeasi valoare pe care o are cartea cea mai cunoscuta a autoarei: Jocul vietii si cum sa-l joci.

Prin profunzimea sfaturilor oferite, prin relevanta exemplelor date (intotdeauna inspirate de aspectele vietii cotidiene – bani, relatii, familie, legi universale, serviciu etc.), prin numeroasele afirmatii, care ofera solutii de anulare a celor mai intalnite blocaje din viata, cartea Calea magica a intuitiei este o comoara nepretuita si o lectura pe care veti vrea sa o reluati de fiecare data cand va simtiti lipsiti de inspiratie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.