Setari Cookie-uri

De ce este Selena Gomez cea mai urmarita persoana pe Instagram

Este tanara si multi talentata, este iubita si frumoasa, are de partea ei adolescenti din toate colturile lumii si toate fetele viseaza sa fie ca ea. Cantareata si actrita Selena Gomez a devenit de curand cea mai urmarita persoana de pe reteaua de socializare Instagram, cu peste 69,4 milioane de followeri. Dar ce o face pe tanara in varsta de 23 de ani sa fie atat de apreciata?

Ei bine, e nevoie de mult timp si de multa munca ca sa ajungi la faima si succesul unui artist, dar noi te putem invata cativa pasi pe care trebuie sa ii urmezi daca vrei sa simti pe pielea ta ce inseamna sa fii celebra si superba Selena Gomez:

Indragosteste-te de muzica!

Selena Gomez

Sursa Foto: selenagomez/instagram

Selena Gomez traieste pentru muzica! O ascuta, o canta si o transmite mai departe. Fa rost de o pereche de casti si invata de la Selena ca fara muzica nu exista viata. Nu te lasa pana nu cunosti fiecare vers ale pieselor tale preferate!

Joaca de copil!

Selena Gomez

Sursa Foto: selenagomez/instagram

Copiii sunt niste fiinte minunate, chiar si atunci cand devin prea agitati sau pun prea multe intrebari. Invata sa ii intelegi si accepta sa petreci timp cu ei in lumea lor inocenta, te va ajuta sa te relaxezi si sa radiezi de fericire. Selena Gomez este fascinata de copii si are sute de fotografii cu acestia pe Instagram.

Citește și:

Fii atenta la hainele pe care le imbraci!

Selena Gomez

Sursa Foto: selenagomez/instagram

Fosta iubita a lui Justin Bieber nu a fost niciodata prinsa pe picior gresit in ceea ce priveste aspectul ei fizic. Incepand cu parul, tenul si pielea si terminand cu tinutele vestimentare, bruneta este intotdeauna stralucitoare! Hainele par croite special pentru ea (uneori chiar sunt) si arata impecabil indiferent ce alege sa poarte.

Recomandare: Fii mereu pregatita sa primesti complimente si sa atragi privirile din orice incapere in care intri!

Ai grija de parul tau!

Selena Gomez

Sursa Foto: selenagomez/instagram

Podoaba capilara este ca o carte de vizita pentru femei, de aceea chiar si cand mergi la supermarket, parul tau trebuie sa aiba un aspect fizic placut. Selena Gomez a devenit imaginea marelui brand Pantene, iar acum ca stii cum isi pastreaza ea podoaba sanatoasa si matasoasa, mai ai doar doua lucruri de facut: cumpara si foloseste!

Citește și:

Iar daca vrei un make-up ca al ei, incearca si tu un cat-eye ca al Selenei Gomez!

Distreaza-te cu prietenele tale!

Selena Gomez si prietenele

Sursa Foto: selenagomez/instagram

Timpul petrecut in familie sau cu prietenii este cel mai sanatos timp "pierdut". Chiar daca profesia o trimite mereu pe drumuri, peste tot in lume, artista profita la maxim de clipele petrecute in compania prietenlor sale, iar asta se observa si pe Instagramul ei. Prin urmare, nu uita niciodata de acele fete care ti-au fost mereu alaturi si fara de care viata nu ar mai fi atat de amuzanta.

Recomandare: Invita-ti prietenele la o petrecere in pijamale si jucati Twister.

Concentreaza-te pe pasiunile tale!

Selena Gomez

Sursa Foto: selenagomez/instagram

Este foarte important sa crezi in visurile tale chiar si atunci cand nu ai sustinere din partea nimanui. Crede, munceste, investeste si bucura-te de satisfactia sufleteasca pe care o primesti cand vezi ca visul tau capata sens. Fie ca stii sa canti, sa dansezi, sa desenezi sau iti ajuti prietenele sa aiba cele mai frumoase coafuri, fa in fiecare zi un pas ca sa ajungi unde ti-ai propus!

Citește și:

Recomandare: Investeste intr-o tableta pe care sa o ai la indemana oriunde te-ai duce!

Fa poze multe!

Selena Gomez

Sursa Foto: selenagomez/instagram

Daca ai ce fotografia, fa-o! Daca ai pasiuni, daca practici un sport, daca te implici in diverse proiecte sau intalnesti oameni interesanti, nu tine toate astea pentru tine! Fa poze multe si impartaseste-le cu toata lumea! De retinut: nu este neaparat nevoie sa apari tu in fiecare poza.

Recomandare: Nu poti sa ajungi celebra pe Instagram daca nu ai si un telefon performant, bineinteles!

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.