Setari Cookie-uri

Tu unde faci Revelionul?

Daca inca nu te-ai hotarat ar fi cazul sa te grabesti. Mai ales ca foarte multe agentii de turism au reduceri la pachetele de Sarbatori pana pe data de 15 sau 30 noiembrie. De la 1 decembrie, preturile sejururilor sau al circuitelor vor creste cu aproximativ 8, 10 procente. Dar pachetele turistice, fie ele in Romania sau in strainatate, se vor epuiza repede si nu trebuie sa te bazezi pe ofertele last minute, care sunt si foarte scumpe si foarte incerte. Chiar daca sunt inca foarte multe oferte pe piata ai mare grija in analiza lor. Trebuie sa fii sigur ca o vei alege pe cea mai buna.

Oferte pentru toate gusturile dar si pentru toate buzunarele

Brasovul si Poiana Brasovului conduc in topul celor mai scumpe statiuni romanesti. Un Revelion la Poiana Brasov la un hotel de 4 stele, incluzand 4 sau 5 nopti de cazare, mic dejun si cina festiva, costa peste 2.500 de lei, aceleasi servicii putind fi achizitionate in Brasov pentru aproximativ 500-1000 lei in plus. Bineinteles, cei care vor sa aiba asigurate toate mesele la restaurantul hotelului vor trebui sa isi suplimenteze bugetul destinat vacantei de iarna.

Valea Prahovei se incadreaza in aceeasi categorie de preturi. Astfel, un sejur de 4 nopti la un hotel de 2 stele in Sinaia se ridica la aproximativ 1.100 lei de persoana intr-o camera dubla, in timp ce pretul pentru 5 nopti petrecute la un hotel de 4 stele poate urca spre 3.000 de lei. Cei care opteaza pentru Busteni vor trebui sa plateasca ceva mai putin: 4 nopti la un hotel de 3 stele costa intre 1.400 si 2000 lei. Statiunile romanesti nu sint insa "inchise" pentru cei cu venituri medii, care nu isi pot permite sa plateasca de doua ori salariul lunar pentru a-si asigura confortul necesar de Revelion. Aceasta categorie se va orienta, probabil, spre statiuni montane situate in Transilvania si Moldova sau va alege statiunile balneare, locuri in care tarifele sint ceva mai accesibile. La Sovata, de exemplu, pentru aproximativ 1.000 de lei, turistul se poate bucura de 4 nopti la un hotel de 2 stele, avind inclus in pret pensiune completa si cina festiva de Revelion.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.