Setari Cookie-uri

Unde sa-ti faci revelionul cu 150 euro

Poate fi ceva mai frumos decat sa va petreceti Revelionul in doi? Poate fi ceva mai romantic decat sa fiti amandoi, unul langa altul cand se face 12 noaptea de Anul Nou? Poate fi ceva mai senzual decat sa fiti doar voi doi, indragostiti de Revelion? Desigur! Poate fi Revelionul amintirilor voastre in Orasul Indragostitilor, Paris. Poate fi trecerea dintre ani, in care sunteti voi doi si Turnul Eiffel, alaturi de 3,2,1, La Multi Ani 2017!

Si pentru ca voi, indragostitilor, sa va bucurati doar de dragostea voastra, Revelionul in Paris va asteapta cu toate detaliile bine puse la punct ceva mai jos. Voi trebuie doar sa va alegeti tinutele celei mai importante nopti din an.

1. Zborul Bucuresti-Paris (Beauvais Tille) va costa de la 150 euro de persoana, in functie de compania aeriana aleasa. Pont: pana ajungeti in Paris, puteti vizita in Beauvais una dintre cele mai frumoase Catedrale Gotice, dedicata Sfantului Petru.

2. Ce va aduce Parisul in afara de o noapte de Revelion senzationala? Va aduce mereu prilejul oportun de a va apropia si de a vizita cele mai cunoscute atractii turistice din lume:

Turul Parisului (cel mai frumos bulevard din lume “Champs-Elysees” este fara doar si poate must-see), o croaziera pe Sena si o vizita la Turnul Eiffel – cele doua simboluri ale capitalei franceze – sunt tot ce are mai bun de oferit Orasul Luminilor si costa 65 euro de persoana. Luati-va de mana si pierdeti-va prin piatetele romantice in care indragostitii se privesc in ochi si savureaza un croissant pufos. (trebuie sa ne scuzi, deja visam cu ochii deschisi si-ti vom face concurenta la aceasta oferta!)

Citește și:

Vacanta Paris

Arta franceza nu e nicicand mai frumoasa decat atunci cand sunteti in doi. Mona Lisa va asteapta la Luvru, alaturi de multe alte lucrari celebre ale artei franceze si nu numai. Daca planificati sa vizitati Luvrul, trebuie sa stiti ca se inchide mai devreme in ziua de Revelion iar pe 1 ianuarie este inchis. Tot la capitolul arta trecem si Catedrala Notre-Dame, Bazilica Sacre-Coeur, Arcul de Triumf, Pantheonul, cartierul artistilor, Montmartre si Palatul de la Versailles. Descopera si mai multe atractii ale acestui oras aici.

Daca esti in cautarea celor mai interesante locuri din Paris, atunci Catacombele orasului, Muzeul Montmartre, Atelierul lui Brancusi sau Casa lui Victor Hugo sunt doar cateva exemple de a descoperi cea mai frumoasa vacanta a voastra!

3. Unde stati la Paris:

Daca aveti in plan muzee si cultura si va doriti o cazare cu buget friendly, atunci Hotel Du Chemin Vert, situat la doi pasi de Opera Garnier si Moulin Rouge este pentru voi.

Citește și:

Hotelul Regina Opera, situat in inima Parisului este foarte aproape de metrou si de Place de la Concorde. Hotelul se afla la 89 km de Beauvais Tille.

La doar 2 km de Luvru si mai putin de 3 km de Notre-Dame, aproape de Galeriile Lafayette si cele mai chic magazine de shopping, se situeaza hotelul Plaza Opera. Este o alegere eleganta, cu aer retro, tres-french!

4. Unde mancati la Paris:

Langa Louvre – Le Fumoir. Zona Bastilia – Le Café de l’Industrie. Montparnasse – La Closerie des Lilas. Piata Operei – Café de la Paix; Preferatele noastre sunt Les Deux Magots - frecventat de nume precum Ernest Hemingway, Oscar Wilde sau Andre Breton – si Café de Flore – unde poti savura aceeasi cafea pe care o alegea Salvador Dali, Albert Camus sau Jean-Paul Sartre. Mai multe detalii gasiti aici.

Citește și:

Te-am convins ca Parisul e o destinatie perfecta pentru Revelion? Daca da, fa primul pas si bifeaza primul punct de pe lista - biletul de avion. Nimic nu este mai romantic decat sa te saruti cu iubitul tau in noaptea de revelion pe fundalul faimosului Turn Eiffel!

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.